Αλεξανδρούπολη: Συνάντηση του Δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη με τον Κυβερνήτη των AHEPA

Αλεξανδρούπολη: Συνάντηση του Δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη με τον Κυβερνήτη των AHEPA

Επίσκεψη στον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη, πραγματοποίησε σήμερα ο Κυβερνήτης Ελλάδος των AHEPA, κ. Βασίλειος Πετκίδης συνοδευόμενος από τον Αντικυβερνήτη, κ. Ευστάθιο Κεφαλίδη, τον νυν Πρόεδρο των AHEPA Αλεξανδρούπολης, κ. Ανέστη Αδαλάκη και τον πρώην Πρόεδρο των AHEPA Αλεξανδρούπολης, κ. Απόστολο Κυριακίδη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε από τον κ. Πετκίδη μία σύντομη ανασκόπηση της ιστορικής διαδρομής της οργάνωσης των AHEPA και παρουσίαση της σημερινής της δράσης  σε παγκόσμιο αλλά και σε εθνικό επίπεδο. Στη συνέχεια έγινε συζήτηση γύρω από θέματα που αφορούν τη γεωστρατηγική θέση του Δήμου Αλεξανδρούπολης και ζητήθηκε από τον Κυβερνήτη των AHEPA να ασκηθεί πίεση προς την Αμερικανική Κυβέρνηση ώστε να επιταχυνθούν και να διευρυνθούν οι επενδυτικές και στρατηγικές δραστηριότητες στην περιοχή μας, κυρίως μετά την εκδήλωση του άμεσου και ισχυρού ενδιαφέροντος, όπως αυτό εκφράστηκε κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την πρόσφατη επίσκεψη του Αμερικανού Πρέσβη.

Με τη σειρά του ο κ. Πετκίδης διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο ότι σε συνεργασία με τα στελέχη των AHEPA στην περιοχή μας αλλά και με τις δυνατότητες που του δίνει το αξίωμά του θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν προς την κατεύθυνση αυτή.

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*