Δήμος Αλεξανδρούπολης: Ελάτε να μάθετε τουρκικά εντελώς δωρεάν

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Ελάτε να μάθετε τουρκικά εντελώς δωρεάν

Μια γλώσσα που είναι χρήσιμη κυρίως για όσους εργάζονται σε επιχειρήσεις του Έβρου οι οποίες εξυπηρετούν Τούρκους τουρίστες και επισκέπτες που έρχονται ως γνωστόν κατά χιλιάδες στην περιοχή μας, καλεί τους δημότες του να μάθουν εντελώς δωρεάν ο δήμος Αλεξανδρούπολης. Την τουρκική, στο  Κέντρο Δια Βίου Μάθησης.

Όπως αναφέρει μάλιστα η σχετική ανακιοίνωση: “Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος Αλεξανδρούπολης  πρόκειται να λειτουργήσει κατά την επόμενη περίοδο (έτος 2017) τo  παρακάτω πρόγραμμα εκπαίδευσης ενηλίκων, με εθελοντή εκπαιδευτή,  στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης που ιδρύθηκε και λειτουργεί γι’ αυτόν τον σκοπό:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ  

ΗΜΕΡΕΣ και ΩΡΕΣ

 

Αλεξανδρούπολη
ΤΟΥΡΚΙΚΑ 1 τμήμα

Δευτέρα – Τετάρτη

16.00μ.μ – 18.00μ.μ

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης και είναι δωρεάν. Για την ένταξη των ενδιαφερόμενων στο πρόγραμμα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και φωτοαντίγραφο  της αστυνομικής  ταυτότητας.

Το  τμήμα   είναι   25ωρο και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Αιτήσεις συμμετοχής για το πρόγραμμα θα γίνονται δεκτές την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου έως Τρίτη 17 Οκτωβρίου από (10.00π.μ – 13.00μ.μ) στο Παλαιό Δημαρχείο (πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου – δίπλα στους αιμοδότες, ισόγειο, τηλέφωνο: 25513-50088).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αλεξανδρούπολη: ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα βουλγαρικών και αγγλικών στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*