Ούτε μια ημέρα τιμητική άδεια στους στρατιωτικούς που εντυπωσίασαν στον ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ 2017

Ούτε μια ημέρα τιμητική άδεια στους στρατιωτικούς που εντυπωσίασαν στον ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ 2017

Εντυπωσιακή ήταν η τελική φάση της φετινής στρατιωτικής άσκησης “ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2017”, που πραγματοποιήθηκε στο πεδίο βολής “ΨΗΛΟΣ ΣΤΑΛΟΣ” μεταξύ Λαβάρων και Ασβεστάδων, παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου και της στρατιωτικής ηγεσίας.

Τόσο ο πολιτικός προϊστάμενος των ενόπλων μας δυνάμεων, όσο και η φυσική τους ηγεσία, έδωσαν συγχαρητήρια και μίλησαν με κολακευτικά λόγια αναφερόμενοι στην τελειότητα της εκτέλεσης και την εμφάνιση όλων των φάσεων της άσκησης από όσους συμμετείχαν. Μόνο που έμειναν τελικά όλοι μόνο στα διθυραμβικά σχόλια, τις καλές κουβέντες και τίποτε περισσότερο.

Κι αναφερόμαστε στην τιμητική άδεια έστω και μιας ημέρας, ως “επιβράβευση” όσων πήραν μέρος στην άψογα εκτελεσμένη άσκηση του ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ. Γιατί μπορεί στον Έβρο να διήρκησε περίπου μια βδομάδα, αλλά υπήρξε στρατιωτικό προσωπικό που την προετοίμαζε εδώ και ένα μήνα. Κι όλα αυτά κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες πολλές φορές.

Κανένας δεν αντιλέγει πως αυτό είναι το καθήκον τους, η αποστολή τους και η δουλειά τους αν θέλετε. Θα αποτελούσε όμως μια ηθική ανταμοιβή η ανακοίνωση του υπουργού κ.Καμμένου, ότι τους δίνει έστω και μια ημέρα τιμητική άδεια. Έτσι και αλλιώς ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΑΓΡΙΑ τους στρατιωτικούς τόσο ο ίδιος προσωπικά όσο και η Κυβέρνηση του από τον Ιανουάριο του 2015, αφού είχαν υποσχεθεί ότι θα τους δώσουν το υπόλοιπο 50% των  χρημάτων (το άλλο 50% είχε δοθεί από τον… επάρατο Σαμαρά) που είχε αποφασίσει ότι πρέπει να επιστραφούν το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Όχι μόνο τα χρήματα αυτά δεν είδαν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων εδώ και σχεδόν 3 χρόνια, αλλά ούτε μια ημέρα τιμητική άδεια από τον Καμμένο, τον οποίο είναι άλλωστε γνωστό ότι ψήφισαν(τους ΑΝΕΛ δηλαδή) πολλοί στρατιωτικοί γιατί πίστεψαν τα ΧΟΝΤΡΑ ΨΕΜΑΤΑ του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παρουσία Καμμένου στα Λάβαρα Έβρου σε εξέλιξη η άσκηση ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2017(video+φωτό)

Μοιραστείτε το άρθρο

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*