Τα συχνά ταξίδια του Κωνσταντίνου Χατζημιχαήλ στην Αθήνα

Τα συχνά ταξίδια του Κωνσταντίνου Χατζημιχαήλ στην Αθήνα

Πολύ συχνά ταξιδεύει στην Αθήνα τον τελευταίο καιρό όπως μαθαίνω από φίλους που τον βλέπουν στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, ο Πρόεδρος του Εμπιρικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης αλλά και της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ. 

Έψαξα λοιπόν και έμαθα ότι οι επισκέψεις στην πρωτεύουσα δεν αφορούν τόσο προσωπικές του επιχειρηματικές υποθέσεις, αλλά ζητήματα που αφορούν αφ ενός τους δυο θεσμικούς του ρόλους, αλλά και το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές με τη Νέα Δημοκρατία. Ο κ.Χατζημιχαήλ είχε πολύ καλή συνεργασία και προσωπική γνωριμία με τον προηγούμενο Εμπορικό Ακόλουθο της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ελλάδα κ.Bryan Larson, τον οποίο είχε φέρει για σημαντική επίσκεψη και στην περιοχή. Πλέον όμως έχει ήδη γνωριστεί και αναπτύξει σχέσεις εμπιστοσύνης και με τον αντικαταστάτη του εδώ και λίγο καιρό.

Κάθε φορά όμως που βρίσκεται στην Αθήνα, πηγαίνει και στα κεντρικά γραφεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην οδό Πειραιώς και έχει συναντήσεις με άτομα του στενού περιβάλλοντος του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον οποίο γνωρίζεται καλά. Οπότε, όλα δείχνουν πως θα είναι ένας από τους υποψ΄ξφιους στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ όποτε διεξαχθούν οι εκλογές.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*