Ορμένιο: Πυροβόλησε συγχωριανό του με καραμπίνα για κτηματικές διαφορές

Ορμένιο: Πυροβόλησε συγχωριανό του με καραμπίνα για κτηματικές διαφορές

Ένας ηλικιωμένος στο χωριό Ορμένιο του Τριγώνου Ορεστιάδας πυροβόλησε 63χρονο συγχωριανό του με κυνηγετική καραμπίνα για κτηματικές διαφορές και τον… γέμισε σκάγια στο χέρι και τα πλευρά, προκαλώντας σοκ στην ήσυχη κοινωνία του ακριτικού χωριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι δυο άντρες λογομάχησαν για τα χωράφια και ο ένας πήρε την καραμπίνα και πυροβόλησε το συγχωριανό του. Τα σκάγια τον βρήκαν ευτυχώς στο χέρι και λίγα από αυτά στα πλευρά και όχι σε κάποιο ζωτικό σημείο του σώματος του ή στο πρόσωπο.

Μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Δικαίων, όπου του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Δεν κινδυνεύει η ζωή του και οι γιατροί προσπαθούν να περιποιηθούν τα τραύματα, ενώ τα σκάγια επειδή είναι πολλά και μικρά, δεν θα αφαιρεθούν.

Ο τραυματισμένος δεν λέει το παραμικρό για το συμβάν αν και τον ρωτούν συνέχεια και ούτε το όνομα του αναφέρει. Είτε βρίσκεται σε σοκ, είτε δεν θέλει να δώσει λεπτομέρειες. Ο συγχωριανός του που πυροβόλησε με την καραμπίνα αναζητείται από την αστυνομία για να συλληφθεί.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*