Αλεξανδρούπολη: Θα υποδεχθεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το δημοτικό συμβούλιο στη Σαμοθράκη

Αλεξανδρούπολη: Θα υποδεχθεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το δημοτικό συμβούλιο στη Σαμοθράκη

Από την προηγούμενη ημέρα και συγκεκριμένα Πέμπτη 19 Οκτωβρίου, θα μεταβούν στην Σαμοθράκη τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να πάρουν μέρος στην συνεδρίαση του διαδημοτικού οργάνου που έχει οριστεί  για την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου.

Αυτό θα γίνει προκειμένου να παραστούν στην υποδοχή του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος θα βρεθεί στο νησί για τον εορτασμό των 105 χρόνων απελευθέρωσης του απ’ τους Τούρκους.

Αυτό φαίνεται από το θέμα νούμερο 26 που έχει συμπεριληφθεί στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλεξανδρούπολβης, η οποία θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη 18 Οκτωβρίου. Ένα από τα θέματα λοιπόν θα είναι: “Έγκριση μετακίνησης του Δημάρχου κ. Λαμπάκη Ευάγγελου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, στη Σαμοθράκη , από 19-10-2017 έως 21-10-2017. Οι δημοτικοί σύμβουλοι και ο δήμαρχος θα μείνουν δηλαδή στο νησί ως το Σάββατο, επί τρεις ημέρες δηλαδή.

Ευκαιρία πάντως να κάνουν και αυτοψία της κατάστασης που επικρατεί στην Σαμοθράκη μετά την πρωτοφανή θεομηνία, γιατί οι εργασίες αποκατάστασης παρά τις φιλότιμες προσπάθειες όσων βρίσκονται στο νησί, προχωρούν αργά γιατί υπάρχει έλλειψη χρημάτων και απαραίτητων μέσων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Βίτσας: Η παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας θα αναδείξει και το μέγεθος της καταστροφής