Το αδιαχώρητο χθες το βράδυ στο “Σουφλιώτικο Νυχτέριο” της Αθήνας

Το αδιαχώρητο χθες το βράδυ στο “Σουφλιώτικο Νυχτέριο” της Αθήνας

Τεράστια επιτυχία σημείωσε χθες βράδυ η εκδήλωση “Σουφλιώτικο Νυχτέριο” που οργάνωσε στην Αθήνα ο Σύλλογος των εν Αθήναις Σουφλιωτών και Επαρχιωτών Σουφλίου “Το Σουφλί”, αφού η αίθουσα της Πανθρακικής Ομοσπονδίας Νοτίου Ελλάδος γέμισε ασφυκτικά και μάλιστα υπήρχαν και πολλοί όρθιοι.

Οι Σουφλιώτες της πρωτεύουσας έσμιξαν, είχαν την ευκαιρία να δουν φίλους και γνωστούς, να κουβεντιάσουν για τον τόπο καταγωγής και τα χρόνια που έζησαν εκεί, ενώ παρακολούθησαν τα δρώμενα, χόρεψαν, τραγούδησαν, έφαγαν και ήπιαν, διασκεδάζοντας με την ψυχή τους. Το παρόν έδωσε και ο καταξιωμένος Σουφλιώτης ηθοποιός Πασχάλης Παπατσαρούχας, ο οποίος χαμογελαστός και πρόθυμος να φωτογραφηθεί με τον καθένα, δεν έκρυψε την χαρά του που βρίσκεται μεταξύ των συμπατριωτών του.

Υπήρξαν και πολλά δώρα που είχαν φροντίσει να συγκεντρώσουν οι διοικούντες και τα μέλη του συλλόγου, προσφορά Σουφλιωτών αλλά και Εβριτών γενικότερα από την Αθήνα, την πόλη αλλά και το νομό. Ήταν μια πολύ πετυχημένη, όμορφη ιαι ζεστή εκδήλωση, η οποία σίγουρα θα μείνει αποτυπωμενη στη μνήμη όλων όσων συμμετείχαν.

[post_gallery]

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*