Επέλεξε “Μουρμούρια” ο δημοφιλής ηθοποιός Χάρης Ρώμας στην Ορεστιάδα

Επέλεξε “Μουρμούρια” ο δημοφιλής ηθοποιός Χάρης Ρώμας στην Ορεστιάδα

Στην Ορεστιάδα βρέθηκε Παρασκευή και Σάββατο ο δημοφιλής ηθοποιός Χάρης Ρώμας, που πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 ημέρες” και επέλεξε για το φαγητό του την γνωστή Ψαροταβέρνα της πόλης “Τα Μουρμούρια”. 

Ο σημαντικός ηθοποιός, συγγραφέας θεατρικών έργων αλλά και σκηνοθέτης, εντυπωσιάστηκε όχι μόνο από τις γεύσεις αλλά και το περιβάλλον, την ατμόσφαιρα και την άψογη εξυπηρέτηση του ιδιοκτήτη Γιώργου και όλου του προσωπικού, όπως και τα μέλη του θιάσου που ήταν μαζί του. Κάτι άλλωστε που δείχνει και στις φωτογραφίες που έβγαλε.


Σήμερα η παράσταση θα παρουσιαστεί στην Αλεξανδρούπολη, στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης και ώρες 12:00 το μεσημέρι και 6:00 μ.μ
Η Παιδική Σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου για τη χειμερινή σεζόν 2017-2018 παρουσιάζει το αριστουργηματικό έργο του Ιουλίου Βέρν  “Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 ημέρες” με πρωταγωνιστή στο ρόλο του Φιλέα Φογκ τον δημοφιλή Χάρη Ρώμα. <ετά την τεράστια επιτυχία που είχε η προηγούμενη συνεργασία του Χάρη Ρώμα με την παιδική σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου στο έργο “Ο Μαγικός Κόσμος του Σκρούτζ” οι δύο πλευρές αποφάσισαν και ανανέωσαν την συνεργασία τους. Το νέο έργο που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μικροί και μεγάλοι έχει κερδίσει επάξια μία περίοπτη θέση στη παγκόσμια βιβλιοθήκη.


Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*