Ετήσιο μνημόσυνο χθες στην Ξάνθη για τον αείμνηστο Περιφερειάρχη Γιώργο Παυλίδη

Ετήσιο μνημόσυνο χθες στην Ξάνθη για τον αείμνηστο Περιφερειάρχη Γιώργο Παυλίδη

Πλήθος αυτοδιοικητικών και φυσικά η οικογένεια του, συγγενίς και φίλοι, τίμησαν την μνήμη του αείμνηστου Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη στο ετήσιο μνημόσυνο του που πραγματοποιήθηκε χθες στην Ξάνθη.

Το μνημόσυνο τέλεσε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ξάνθης κ.κ.Παντελεήμων, ενώ παρεβρέθηκαν οι Περιφερειάρχες Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης Β Αιγαίου Χριστίνα Καλογήρου και Αν. Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος. Επίσης οι Αντιπεριφερειάρχες Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης, Ροδόπης, Καβάλας Δράμας Χαλκιδικής και Τρικάλων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Πέτροβιτς που ήταν από τους πιο στενούς συνεργάτες του εκλιπόντος, τόνισε χαρακτηριστικά: “Τιμούμε τη μνήμη του ευπατρίδη περιφερειαρχη, Γιώργου Παυλίδη, με σεβασμό, συγκίνηση και αγάπη. Μια ηγετική μορφή της Αυτοδιοίκησης στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και όχι μόνο, που τη διέκρινε σύνεση, ρεαλισμός, πολιτική τόλμη και της οποίας η παρακαταθήκη είναι οδηγός σκέψεων και πράξεων.
Ως πολιτική προσωπικότητα άφησε έντονο το αποτύπωμά του στη δημόσια ζωή, με την ενεργό παρουσία του στα πολιτικά δρώμενα.
Ας είναι αιωνία του η μνήμη”.