Καίσας: Όλος ο καυγάς είναι για το διοικητικό συμβούλιο στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου

Καίσας: Όλος ο καυγάς είναι για το διοικητικό συμβούλιο στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου

Η συνάντηση των τριών κυβερνητικών βουλευτών Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας και τα θέματα που συζητήθηκαν, ήταν ένα απ’ τα βασικά ζητήματα που ανέφερε σε συνέντευξη του στο “ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ” ο Γιώργος Καίσας.

Ο κ.Καίσας, που είναι αλήθεια ότι… δεν κρύβεται στα δύσκολα και βγαίνει δημόσια κάνοντας δηλώσεις και δίνοντας απαντήσεις για ζητήματα που “καίνε”, μιλώντας στον Σταύρο Παπαδόπουλο αναφέρθηκε σε θέματα καθημερινότητας, θέματα διαχείρισης υδάτινων πόρων, θέματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στον Έβρο καθώς και για την πρόσφατη σύσκεψη για την Υγεία στον Έβρο, μεταξύ του Υπουργού και Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, των Βουλευτών του Σύριζα του νομού, του Διοικητή του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και του Αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου.

Πάντως για μια ακόμη φορά αν και τόνισε πως ο ίδιος και η Κυβέρνηση είναι υπέρ της ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου, επεσήμανε ότι αυτό δεν είναι το κυρίαρχο και απλά ορισμένοι κάνουν.,.. φασαρία και καυγά για το Διοικητικό Συμβούλιο και ποιός θα μετέχει σε αυτό.