Προγνωστικά-Στοίχημα: Τρεις προτάσεις Τσάμπιονς Λιγκ για ΤΑΜΕΙΟ

Προγνωστικά-Στοίχημα: Τρεις προτάσεις Τσάμπιονς Λιγκ για ΤΑΜΕΙΟ

Βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ η αποψινή, με τον Ολυμπιακό να έχει τρομερά δύσκολη αποστολή στη Βαρκελώνη με την ασταμάτηση Μπαρτσελόνα. Είναι παιχνίδι που ασφαλώς δεν προσφέρεται για στοιχηματισμό και έτσι θα πάμε σε άλλα τρία ματς, με την ελπίδα να δικαιωθούμε πηγαίνοντας ΤΑΜΕΙΟ.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπενφίκα και μπορεί να πετύχει  3η συνεχόμενη νίκη στο θεσμό. Οι γηπεδούχοι δεν δείχνουν φέτος το ίδιο δυνατοί με πέρυσι και χάνουν πολύ εύκολα, ενώ δέχονται και εύκολα το γκολ.

Οπότε: 2

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ: Για τον όμιλο του Ολυμπιακού, η Γιουβέντους υποδέχεται την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και θέλει να διπλασιάσει τις νίκες της. Όπως είδαμε όμως και στο Καραϊσκάκη, οι Πορτογάλοι είναι “φωτιά” στις αντεπιθέσεις και πιστεύω ότι ένα γκολ θα το πετύχουν. Θα έχουμε λοιπόν σκοράρισμα και των δύο ομάδων.

Οπότε: G/G

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ: Δυο αντίπαλο που “καίγονται” για βαθμούς. Οι Ρώσοι θέλουν τη νίκη για να διατηρήσουν ελπίδες, ενώ οι Ελβετοί είναι αδύναμοι εκτός. Όμως προέρχονται από εντυπωσιακή νίκη με πολλά γκολ επί της Μπενφίκα και επειδή και οι γηπεδούχοι σκοράρουν, πιστεύω στο over.

Οπότε: OVER