Επιστροφή Κουρδάκη ανακοίνωσε η Α.Ε.Διδυμοτείχου. Ακούστε τον ύμνο της (video)

Επιστροφή Κουρδάκη ανακοίνωσε η Α.Ε.Διδυμοτείχου. Ακούστε τον ύμνο της (video)

Την επιστροφή του Παναγιώτη Κουρδάκη στο έμψυχο δυναμικό της, ανακοίνωσε πριν από λίγο η Α.Ε.Διδυμοτείχου, η οποία ενισχύεται έτσι σε σημαντικό βαθμό αμυντικά, θωρακίζοντας τα μετόπισθεν με έναν έμπειρο στόπερ. 

Ο Κουρδάκης που κατάγεται από το χωριό Κυανή Διδυμοτείχου, ξεκίνησε στις ακαδημίες της Α.Ε.Δ και από εκεί πήγε στον ΠΑΟΚ με τον οποίο έγινε επαγγελματίας και αγωνίστηκε στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία. Είχε ξαναφορέσει το 2016 την φανέλα της ομάδας του Διδυμοτείχου, αλλά το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς αποχώρησε και πήγε στην Ουγγαρία. Στην περασμένη μεταγραφική περίοδο έγιναν συζητήσεις για επάνοδο του, βρέθηκαν πολύ κοντά σε συμφωνία με την διοίκηση, αλλά τελικά τότε το θέμα δεν προχώρησε.

Η ουσία φυσικά είναι πως ανήκει και πάλι στην ΑΕΔ και σίγουρα με τηγν εμπειρία του μπορεί να την βοηθήσει στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Η ανακοίνωση της Α.Ε.Δ αναφέρει: “Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επανένταξη του πολύπειρου κεντρικού αμυντικού Παναγιώτη Κουρδάκη στο δυναμικό της”.

Ακούστε τον ύμνο της Α.Ε.Διδυμοτείχου που έγραψε ο Γιώργος Μανάκας

Ο ύκνος της Α.Ε.Διδυμοτείχου που έγραψε ο συνθέτης Γιώργος Μανάκας για την ομάδα τηε καρδιάς του, αναρτήθηκε ήδη και στην επίσημη σελίδα της ομάδας, η οποία με ανακοίνωση της τον ευχαρίστησε.  “Δημόσια και πάλι να ευχαριστήσουμε τον Κο Γεώργιο Μανάκα για την αφιλοκερδή Μουσική Σύνθεση,Εναρμόνιση και Ενορχήστρωση του ύμνου της ομάδας μας”.