Επισκέψεις σε χωριά του Έβρου ο στρατηγός ε.α Παναγιώτης Φαραντάτος

Επισκέψεις σε χωριά του Έβρου ο στρατηγός ε.α Παναγιώτης Φαραντάτος

Επισκέψεις σε χωριά του Έβρου, όπου συναντάει φίλους που απέκτησε κατά την διάρκεια της πετυχημένης στρατιωτικής παρουσίας του στο νομό και συγκεκριμένα ως Ταξίαρχος στο Σουφλί και στρατηγός Διοικητής της ΧΙΙ στην Αλεξανδρούπολη, έχει ξεκινήσει ο στρατηγός ε.α. Παναγιώτης Φαραντάτος.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα στρατιωτικών ειδήσεων armyvoice.gr που επικαλείται εποισημάνσεις αναγνωστών της, πρόκειται για επισκέψεις που αφορούν την πιθανή υποψηφιότητα του με τη Νέα Δημοκρατία στην περιοχή μας στις επόμενες βουλετικές εκλογές. Είναι εξάλλου γνωστό πως έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και επιθυμεί να είναι στο ψηφοδέλτιο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο ίδιος πάντως πριν λίγες μέρες με αφορμή δημοσιεύματα τοπικών αλλά και αθηναϊκών sites, κυρίως στρατιωτικής θεματολογίας, είχε εκδώσει ανακοίνωση επισημαίνοντας ότι δεν γνωρίζει τίποτα για υποψηφιότητα του. ΌΠως βλέπετε πάντως, στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο κ.Φαραντάτος έχει αναρτήσει κιαι φωτογραφίες από επισκέψεις του στα χωριά Λευκίμμη και Γεμιστή της περιοχής του νοτίου Έβρου, αλλά και επισημαίνει ότι βρίσκεται συχνά στο Διδυμότειχο με φίλους.