Αλεξανδρούπολη: Ήρθαν 9 Αμερικανικά ελικόπτερα για αποσυναρμολόγηση. ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ του Evros-news.gr

Αλεξανδρούπολη: Ήρθαν 9 Αμερικανικά ελικόπτερα για αποσυναρμολόγηση. ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ του Evros-news.gr

Καλώς ήρθε το δολλάριο. Τα πρώτα 9 Αμερικανικά ελικόπτερα τύπου BLACKHUK  προσγειώθηκαν σήμερα το μεσημέρι, στον διεθνή αερολιμένα  “Δημόκριτος” της Αλεξανδρούπολης», ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ του evros-news.gr το περασμένο Σάββατο. Τα ελικόπτερα θα αποσυναρμολογηθούν για να μεταφερθούν στην Ισπανία.

Τα συγκεκριμένα ελικόπτερα ανήκουν σε αμερικανικές μονάδες που εδρεύουν στη Ρουμανία και τις επόμενες ημέρες θα φτάσουν άλλα 10, σε ομάδες των πέντε. Η επόμενη πτήση αναμένεται στις 31 Οκτωβρίου. Μπαίνει έτσι σε φάση υλοποίησησ η Μονάδα Συναρμολόγησης Ελικοπτέρων για την οποία είχαμε ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ εδώ και πολύ καιρό. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ρεπορτάζ του ΕΝΑ CHANNEL για το θέμα

Συνολικά 70 Αμερικανοί στρατιωτικοί

κατέλυσαν στα ξενοδοχεία της Αλεξανδρούπολης

Συνολικά 70 Αμερικανοί στρατιωτικοί διαφόρων ειδικοτήτων και βαθμών, ήρθαν στην πόλη με τα 9 στρατιωτικά ελικόπετρα και κατέλυσαν σε ξενοδοχεία της πόλης. Τονώνοντας φυσικά την αγορά σε μια εποχή που η καλοκαιρινή περίοδος έχει ολοκληρωθεί και υπάρχουν μόνο οι Τούρκοι επισκέπτες του Σαββατοκύριακου.

Είναι άλλωστε χαρακτηριστική και η ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Απόστολος Κούπας που είναι Sales manager του κορυφαίου ξενοδοχειακού συγκροτήματος της Αλεξανδρούπολης Astir Egnatia στο οποίο και μένουν προφανώς οι Αμερικανοί για το συγκεκριμένο θέμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αλεξανδρούπολη: Έρχονται τα πρώτα αμερικανικά ελικόπτερα την επόμενη βδομάδα

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*