ΒΑΡΤΑΝ Κοσμήματα: Εντυπωσιακά μονόπετρα που θα σας γοητεύσουν!!!

ΒΑΡΤΑΝ Κοσμήματα: Εντυπωσιακά μονόπετρα που θα σας γοητεύσουν!!!

Τα καταστήματα κοσμημάτων ΒΑΡΤΑΝ σεΑλεξανδρούπολη και Διδυμότειχο, με ιστορία 70 χρόνων στο χώρο του κοσμήματος, διαθέτουν τεράστια ποικιλία προϊόντων σε ασυναγώνιστες τιμές και αποτελούν εγγύηση ποιότητας. Σε αυτά θα βρείτε μέσα από μια εκπληκτική γκάμα δαχτυλιδιών και τα εντυπωσιακά μονόπετρα που θα σας γοητεύσουν και θα ομορφύνουν την ζωή σας. 

Στο Vartan Jewellery που βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη (Λεωφ. Δημοκρατίας 275-Τηλέφωνο: 2551 083884 & 25530 – 22446) πιστεύουν πως το κόσμημα πάντα θα συνοδεύει τις σημαντικές μας στιγμές και γι’ αυτό όλοι θα πρέπει να έχουμε τη δυνατότητα να το αποκτήσουμε. Κοσμήματα από γνωστούς οίκους όπως Facadoro, Just Cavalli,Calvin Klein, Triandos, Φανουράκης και πολλά άλλα χειροποίητα παγκοσμίου φήμης. 

Μονόπετρα από Διαμάντι με Ευρωπαϊκές εγγυήσεις

Εντυπωσιακά, πανέμορφα μονόπετρα, σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και τιμών, σας περιμένουν να τα δείτε, να τα δοκιμάσετε και να τα επιλέξετε. Όλα τα διαμάντια ελέγχονται από το κορυφαίο και μοναδικό Γεμολογικό Εργαστήριο των καταστημάτων ΒΑΡΤΑΝ για διαμάντια και πολύτιμους λίθους. Το Γεμολογικό εργαστήρι GLV (Gemological Laboratory Vartan) ιδρύθηκε το 2011 από την πτυχιούχο Γεμολόγο – Αδαμαντολογο, απόφοιτη του Γεμολογικού Ινστιτούτο Αμερικής, Κουρμπανιάν Βίβιαν. 

Τα καταστήματα Βαρτάν Κοσμήματα / Vartan Jewellery κάνουν τη διαφορά και σκέφτονται για εσάς, πριν από εσάς!

 

ΔΕΙΤΕ τα πάντα που αφορούν το κόσμημα στα καταστήματα ΒΑΡΤΑΝ στο:  www. vkosmima.gr 

Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα και από την σελίδα στοπ facebook, στα  Βαρτάν Κοσμήματα / Vartan Jewellery