Πλοίο του αμερικανικού στόλου καταπλέει σήμερα στο λιμάνι Αλεξανδρούπολης. Θα φορτώσει τα ελικόπτερα

Πλοίο του αμερικανικού στόλου καταπλέει σήμερα στο λιμάνι Αλεξανδρούπολης. Θα φορτώσει τα ελικόπτερα

Η… απόβαση των Αμερικανών στην Αλεξανδρούπολη συνεχίζεται σήμερα, αφού σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ του evros-news.gr, αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης πλοίο του αμερικανικού στόλου, στο οποίο θα φορτωθούν τα 9 στρατιωτικά ελικόπτερα που προσγειώθηκαν χθες στο αεροδρόμιο “Δημόκριτος” της πόλης, αφού φυσικά πρώτα αποσυναρμολογηθούν.

Όλη η διαδικασία δεν πρόκειται ασφαλώς να ολοκληρωθεί σήμερα, κάτι που σημαίνει ότι εκτός των 70 στρατιωτικών που έφτασαν χθες με τα ελικόπτερα, θα υπάρχουν στην πόλη και δεκάδες ακόμα Αμερικανοί στρατιώτες και αξιωματικοί. Κι αυτό σημαίνει ότι το… δολλάριο θα πάει σύννεφο για να κάνουμε και λίγο χιούμορ ενθυμούμενοι τις γνωστές ελληνικές ταινίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλεξανδρούπολη: Ήρθαν 9 Αμερικανικά ελικόπτερα για αποσυναρμολόγηση. ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ του Evros-news.gr

Το σίγουρο πάντως είναι ότιτο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ του evros-news.gr για την δημιουργία μιας ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ στην Αλεξανδρούπολη ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ αφού σιγά-σιγά το συγκεκριμένο σχέδιο αρχίζει να υλοποιείται. Η πρωτεύουσα του Έβρου αρχίζει να γίνεται επίκεντρο θετικών οικονομικών και όχι μόνο εξελίξεων και αυτό μόνο καλό μπορεί να φέρει στην εγκαταλελειμμένη περιοχή μας.