Τα φιλιά του Ορεστιαδίτη ηθοποιού Σπύρου Χατζηαγγελάκη με την κόρη του Αθερίδη

Τα φιλιά του Ορεστιαδίτη ηθοποιού Σπύρου Χατζηαγγελάκη με την κόρη του Αθερίδη

Τα φιλιά του… δικού μας Σπύρου Χατζηαγγελάκη, του εξαιρετικά ταλαντούχου Εβρίτη ηθοποιού από την Ορεστιάδα, με την Φωτεινή Αθερίδου, την κόρη του πολύ γνωστού ηθοποιού Θοδωρή Αθερίδη, κυριαρχούν εδώ και λίγες ημέρες στα αθηναϊκά-και όχι μόνο-ΜΜΕ. Άλλωστε ο Χατζηαγγελάκης είναι ένα απ’ τα πολυσυζητημένα πρόσωπα πλέον του θεάματος, αφού μετά το θέατρο εμφανίζεται και στην τηλεόραση, στη γνωστή σειρά του ALPHA “Μην αρχίζεις την Μουρμούρα”.

Φυσικά ο συντοπίτης μας ηθοποιός δεν παράτησε την σύντροφο του εδώ και δυο χρόνια Μαίρη Συνατσάκη για την κόρη του Αθερίδη. Απλά οι δυο τους πρωταγωνιστούν στην επιτυχημένη κωμική παράσταση με τίτλο «Σεξ Λεξικόν: Η επιστήμη του έρωτα». Πρόκειται για την πρώτη ερωτική εμπειρία δυο νέων ανθρώπων και έναν ήπιο πολιτικό σχολιασμό στις άκαμπτες ερωτικές πεποιθήσεις και προκαταλήψεις της παλιάς Ελλάδας, του 20ου αιώνα. Για τις ανάγκες του ρόλου, οι δυο πρωταγωνιστές δίνουν επί σκηνής καυτά φιλιά.

Η sold out επιτυχία της περσινής θεατρικής χρονιάς πήρε το πράσινο φως να συνεχιστεί και φέτος με… φρέσκο καστ στο Θέατρο 104, στο Γκάζι, και στην πρεμιέρα,  η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη από θεατρόφιλους. Ανάμεσα στο κοινό ήταν η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία ενθουσιασμένη δεν σταμάτησε το ζωηρό χειροκρότημα, αποθεώνοντας τον αγαπημένο της.