O Κώστας Πιτιακούδης για αμερικανική βάση και επενδύσεις στο Δελτίο Ειδήσεων του ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ

O Κώστας Πιτιακούδης για αμερικανική βάση και επενδύσεις στο Δελτίο Ειδήσεων του ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ

Την αποκάλυψη για τον χθεσινό ερχομό των αμερικανικών ελικοπτέρων στην Αλεξανδρούπολη, αλλά και λεπτομέρειες για την Αμερικανική βάση και τις επενδύσεις στην περιοχή μας, συζήτησαν στο Δελτίο Ειδήσεων του ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ το περασμένο Σάββατο, ο υπεύθυνος του evros-news.gr Κώστας Πιτιακούδης με τον πολύ καλό συνάδερφο Σταύρο Παπαδόπουλο.

Έγινε αναφορά στην έντονη κινητικότητα που υπάρχει στην Αλεξανδρούπολη και τον Έβρο γενικότερα, με το έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον των Αμερικανών, όχι μόνο όσον αφορά την Μονάδα Αποσυναρμολόγησης Ελικοττέρων και την Αμερικανική Βάση, αλλά και τον σταθμό υγροποιημένου φυσικού αερίου LNG και άλλες επενδύσεις που ενδιαφέρουν τις ΗΠΑ.

Ήταν μια πολύ καλή και ενδιαφέρουσα συζήτηση των δύο έμπειρων δημοσιογράφων, η οποία έβγαλε μάλιστα και… ειδήσεις, όπως τον ερχομό των αμερικανικών ελικοπτέρων στην πόλη τις επόμενες μέρες, η οποία και επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά χθες με την προσγείωση των πρώτων 9 στο αεροδρόμιο “Δημόκριτος”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλεξανδρούπολη: Ήρθαν 9 Αμερικανικά ελικόπτερα για αποσυναρμολόγηση. ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ του Evros-news.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αμερικανική βάση θέλουν στην Αλεξανδρούπολη, μετά τη Σούδα, οι ΗΠΑ!!!