Αλεξανδρούπολη: Αντί για προκήρυξη του Λυκείου Φερών, απόφαση για πληρωμή αίθουσας-κοντέινερ

Αλεξανδρούπολη: Αντί για προκήρυξη του Λυκείου Φερών, απόφαση για πληρωμή αίθουσας-κοντέινερ

Την στιγμή που οι κινητοποιήσεις στις Φέρες για το ακατάλληλο κτιριακά Λύκειο συνεχίζονται, μαθητές και γονείς έχουν εξαντλήσει κάθε όριο υπομονής και ξεκίνησαν καταλήψεις και διαμαρτυρίες, αντί να έρθει η Προκήρυξη κατασκευής του νέου κτιρίου που τόσες φορές έχει εξαγγελθεί από τον δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη, ήρθε η δημοσίευση πληρωμής 22.320 ευρώ για την τοποθέτηση άλλης μιας αίθουσας-κοντέινερ.

Συγκεκριμένα, με απόφαση που δημοσιεύθηκε χθες 24-10-2017 στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ και υπογράφει ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, αναφέρεται ότι:  “Αποφασίζουµε. Εγκρίνουµε τη δέσµευση πίστωσης ύψους Είκοσι ∆ύο Χιλιάδες Τριακόσια Είκοσι Ευρώ ( 22.320,00 ) Ευρώ, για την πληρωµή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισµού εξόδων µε ΚΑΕ 15.7135.038 του προϋπολογισµού οικονοµικού έτους 2017 για την Προµήθεια και εγακτάσταση προκατασκευασµένης αίθουσας για το Λύκειο Φερών
Ο ΑΝΤΙ∆ΗΜΑΡΧΟΣ
∆ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ”

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΔΩ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΡΟΚΑΤ

Να θυμίσουμε εδώ ότι ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης είχε εξαγγείλει από τον περασμένο Μάιο πως σε ένα μήνα θα γινόταν η προκήρυξη κατασκευής του νέου Λυκείου Φερών. Από τότε πέρασαν 5 μήνες και ακόμα… ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Πριν ενάμισι μήνα είχε επαναλάβει στα εγκαίνια της Αγροτικής Έκθεσης Φερών ότι από στιγμή σε στιγμή έρχεται η προκήρυξη, όμως μαθητές και γονείς βλέποντας να συνεχίζεται η κοροϊδία, ξεκίνησαν εδώ και μια εβδομάδα κινητοποιήσεις με ΚΑΤΑΛΗΨΗ του σχολείου, γιατί δεν αντέχουν άλλο. Και τις ακατάλληλες κτιριακές εγκαταστάσεις και το… δούλεμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Αντιδήμαρχος Φερών Νίκος Γκότσης πάντως, μια και ζει καθημερινά το συγκεκριμένο πολύ σοβαρό πρόβλημα, ήταν τουλκάχιστον ειλικρινής μαζί τους όταν συναντήθηκε με αντιπροσωπεία των διαμαρτυρομένων. Τους είπε πως οι φετινές δευτέρα και τρίτη Λυκείου δεν πρόκειται να προλάβουν το νέο κτίριο. Κάτι που είναι και φυσικό άλλωστε, μια και ακόμα και σήμερα να προκηρύσσονταν το έργο, χρειάζεται μεγάλο χρονικό διάστημα ν’ αρχίσουν τα έργα και να ολοκληρωθεί η κατασκευή.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΑΛΦΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΙς ΦΕΡΕΣ

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*