Αλεξανδρούπολη: Έντονο ενδιαφέρον ξένων εταιρειών real etsate για ακίνητα δίπλα στο λιμάνι

Αλεξανδρούπολη: Έντονο ενδιαφέρον ξένων εταιρειών real etsate για ακίνητα δίπλα στο λιμάνι

Έντονο ενδιαφέρον ξένων εταιρειών και μάλιστα απ’ τις μεγαλύτερες στο είδος τους, έχει εκδηλωθεί τον τελευταίο καιρό για την αγορά ή ενοικίαση ακινήτων της Αλεξανδρούπολης, ιδιαίτερα στις περιοχές που βρίσκονται δίπλα στο λιμάνι.

“Την στιγμή που η εγχώρια αγορά είναι… πεθαμένη και καθόμαστε στο γραφείο όλη μέρα χωρίς να χτυπάει σχεδόν καθόλου το τηλέφωνο, εδώ και λίγο καιρό και ιδιαίτερα απ’ τα τέλη καλοκαιριού και μετά, προέκυψε έντονο ενδιαφέρον απ’ τους ξένους για ακίνητα της πόλης μας. Κυρίως για όσα βρίσκονται πέριξ του λιμανιού”, είπε στο evros-news.gr ιδιοκτήτης γραφείου real estate της Αλεξανδρούπολης. “Ζητούν κυρίως μεγάλους χώρους για αποθήκες, αλλά και ακίνητα γραφείων και διαμερίσματα διαμονής. Πιστεύω πως όλα ατυτρά έχουν σχέση με τους αγωγούς, αλλά και το έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον των Αμερικανών. Δεν σας κρύβω μάλιστα ότι κτηματομεσιτικά γραφεία από τις ΗΠΑ έχουν ήδη επικοινωνήσει μαζί μας”.

Οι αποθήκες της ΚΥΔΕΠ και άλλοι παρόμοιοι χώροι

Αν και απέφυγε να αναφερθεί σε συγκεκριμένα σημεία ή χώρους ο ιδιοκτήτης του γραφείου της Αλεξανδρούπολης, προφανώς γιατί κράτησε τις λεπτομέρειες για την δουλειά του και απέφυγε τις λεπτομέρειες, μάθαμε ότι οι αποθήκες της ΚΥΔΕΠ είναι ένας χώρος που συγκεντρώνει τεράστιο ενδιαφέρον, μια και συγκεντρώνει σημαντικά πλεονεκτήματα. Είναι σχεδόν μέσα στο λιμάνι και πολλά τετραγωνικά, οπότε θα μπορούσαν να αξιοποοιηθούν από εταιρείες που δραστηριοποιούνται ή θα δραστηριοποιηθούν εκεί. Πληροφορηθήκαμε ακόμα ότι ζητήθηκαν πληροφορίες για το ιδιοκτησιακό καθεστώς των χώρων αυτών, προκειμένου να υπάρξουν επαφές και συζητήσεις με τους ιδιοκτήτες τους.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*