Αλεξανδρούπολη: Απατεώνας τηλεφωνεί σε περίπτερα και μίνι μάρκετ και υποκλέπτει κωδικούς καρτών ομιλίας

Αλεξανδρούπολη: Απατεώνας τηλεφωνεί σε περίπτερα και μίνι μάρκετ και υποκλέπτει κωδικούς καρτών ομιλίας

Διαστάσεις έχει πάρει τις τελευταίες μέρες, σύμφωνα με καταγγελίες που έχουν γίνει στο evros-news.gr, η υποκλοπή από επιτήδειο κωδικών καρτών ανανέωσης χρόνου ομιλίας κινητών τηλεφώνων από ιδιοκτήτες περιπτέρων και μίνι μάρκετ.

Συγκεκριμένα, ο άγνωστος τηλεφωνεί στα σημεία πώλησης των καρτών ανανέωσης χρόνου ομιλίας και προσποιείται πως εκπροσωπεί κάποια εκ των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας. Γνωρίζει λεπτομέρειες για τον ιδιοκτήτη του περιπτέρου ή του μίνι μάρκετ και αφού αρχικά… κερδίζει την εμπιστοσύνη του με συζήτηση περί ανέμων και υδάτων, τον ενημερώνει πως ελέγχει την γνησιότητα των καρτών. “Χτύπα μια κάρτα 50 ευρώ και πες μου τον κωδικό της για να τσεκάρω αν είναι γνήσια” λέει και αρκετοί σύμφωνα με τις πληροφορίες μας έχουν ήδη “τσιμπήσει”.

Ο ίδιος αφού καταγράφει τους κωδικούς, στη συνέχεια τους πουλάει σε πελάτες στην μισή περίπου τιμή και φυσικά βάζει στην τσέπη τα χρήματα. Η απάτη ανακαλύφθηκε όταν περιπτεράδες πούλησαν στη συνέχεια τον ίδιο κωδικό σε πελάτες, που “ανακάλυψαν” ότι είχε ήδη χρησιμοποιηθεί. Γι’ αυτό και πήγαν και διαμαρτυρήθηκαν και έτσι άρχισε να… ξετυλίγεται το κουβάρι. Τα “θύματα” μάλιστα είναι ήδη αρκετά στην Αλεξανδρούπολη και παραμένει ακόμα άγνωστο αν έκαναν καταγγελία στην αστυνομία ή αν ο συγκεκριμένος απατεώντας επεκτάθηκε και στις άλλες πόλεις του Έβρου

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*