Οι ομορφιές του Τριγώνου, αλλά και τα πολλά προβλήματα του

Οι ομορφιές του Τριγώνου, αλλά και τα πολλά προβλήματα του

Τα χωριά του Τριγώνου είναι πανέμορφα, οι κάτοικοι τους που βρίσκονται μια “ανάσα” από το ελληνοτουρκικά και ελληνοβουλγαρικά σύνορα… φυλούν Θερμοπύλες (όπως και όλοι οι Εβρίτες), αλλά δυστυχώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν-ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ-είναι πάρα πολλά και ο πληθυσμός συνεχώς μειώνεται.

Ο φίλος Σάκης Τσομπανίδης από το χωριό των… ανθρακωρύχων, τον Δίλοφο και όσοι μετέχουν στην ομάδα “ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΑΣ¨ με σελίδα στο facebook, δημιούργησαν ένα πανέμορφο κολάζ φωτογραφιών με στιγμές και τοπία από διάφορα σημεία και χωριά του Τριγώνου. Χαίρεται να τα βλέπει κανείς και σκέφτεται ότι όσοι μένουν εκεί, παρά τα προβλήματα, είναι… τυχεροί που απολαμβάνουν αυτές τις μικρές χαρές.

ΤΡΙΓΩΝΟ ΕΒΡΟΥ

Gepostet von Sakis Tsobanidis am Mittwoch, 25. Oktober 2017

Η άλλη όψη όμως είναι η Επαρχιακός δρόμος Δίλοφος- Κριός (το χωριό μεταξύ άλλων και του παλαίμαχου διεθνή ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Νίκου Αλαβάντα)  που είναι ο χειρότερος δρόμος του Τριγώνου. Ειδικά αυτό το σημείο λίγο έξω από το Δίλοφο είναι το πιο επικίνδυνο, γιατί εκτός του ότι μπορεί να βγεις έξω από το δρόμο κινδυνεύεις να πέσεις και μέσα στο ναρκοπέδιο που υπάρχει ακριβώς δίπλα στο δρόμο.