Ανοίγει ο δρόμος για τη προκήρυξη κατασκευής του νέου Λυκείου Φερών

Ανοίγει ο δρόμος για τη προκήρυξη κατασκευής του νέου Λυκείου Φερών

Ανοίγει ο δρόμος για την προκήρυξη κατασκευής του νέου Λυκείου Φερών,το οποίο εχει εξελιχθεί σε γιοφύρι της Άρτας,αφού εκθόθηκε απο την ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ Πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων για “Ανάπτυξη/Αναβάθμιση Υποδομών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προϋπολογισμου 15.000.000,00 ευρώ”.

ΜΕΤΡΟ για λυκειο φερων

Η υποβολή προτάσεων θα πρέπει να γίνει απο 31/10/2017 μέχρι 15/01/2018. Ιδού λοιπόν η ευκαιρία για το Δήμο Αλεξανδρούπολης να υποβάλλει και να εντάξει το Λύκειο Φερών στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και να αρχίσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η αντίστροφη μέτρηση για την κατασκευή των νέων κτιριακών εγκαταστάστεων.Όλα αυτά βέβαια, εφόσον οι υπηρεσίες του δήμου έχουν την σχετική ετοιμότητα, δηλαδή ώριμες μελέτες όπως κατ’ επανάληψη έχει δηλώσει ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης.

Να θυμίσουμε οτι εδώ και λίγες μέρες μαθητές και γονείς πραγματοποιούν ΚΑΤΑΛΗΨΗ για το συγκεκριμένο θέμα αφού κουράστηκαν να κάνουν μάθημα εδώ και χρόνια σε λυώμενες αίθουσες κοντέινερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Λύκειο Φερών: Νέα αίθουσα-κοντέινερ, περιμένοντας τη δημοπράτηση που υποσχέθηκε τον Μάιο ο Λαμπάκης

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*