Ένας Εβρίτης εκλέχθηκε πάλι Αντιπρόεδρος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Κουρέων-Κομμωτών

Ένας Εβρίτης εκλέχθηκε πάλι Αντιπρόεδρος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Κουρέων-Κομμωτών

Ένας Εβρίτης εκλέχθηκε πάλι Αντιπρόεδρος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Κουρέων-Κομμωτών, στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της Κλαδικής Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών Ελλάδας (Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε.) που πραγματοποιήθηκαν.22 Οκτωβρίου 2017. 

Ο Χατζάκης Τριαντάφυλλος, ταμίας της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Έβρου και Πρόεδρος της Συντεχνίας Κουρέων-Κομμωτών Αλεξανδρούπολης εκλέχθηκε για άλλη μια φορά, συγκεντρώνοντας μάλιστα τις περισσότερες ψήφους, και κατά την συγκρότηση σε σώμα κατέλαβε τη θέση του Α’ Αντιπροέδρου.

Τόσο ο Πρόεδρος όσο και τα υπόλοιπα μέλη της Ομοσπονδίας τον συγχαίρουν για την εκλογή του. Εύχονται η θητεία του να είναι γόνιμη και παραγωγική και οι προσπάθειές του να είναι ουσιαστικές και να φέρουν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.

Είναι πολύ θετικό που στελέχη μας εκλέγονται στα δευτεροβάθμια κλαδικά πανελλήνια όργανα και μεταφέρουν τα προβλήματα και τις προτάσεις της περιοχής μας στο κέντρο και αντίστροφα.

Καλή του επιτυχία

Ο Πρόεδρος                                                                                                      Ο Γεν.Γραμματέας

ΜΠΕΛΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                                                                                ΗΛΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*