Δημοσχάκης: “Επίκειται επίσκεψη Μητσοτάκη στη Σαμοθράκη”

Δημοσχάκης: “Επίκειται επίσκεψη Μητσοτάκη στη Σαμοθράκη”

Επίσκεψη στην πληγωμένη από την πρωτοφανή θεομηνία του περασμένου Σεπτεμβρίου Σαμοθράκη, ετοιμάζει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με όσα είπε ο βουλευτής Έβρου του κόμματος Αναστάσιος Δημοσχάκης.

Μιλώντας χθες στον ραδιοσταθμό MAXIMUM FM, ο κ.Δημοσχάκης τόνισε: “Καλή και αποτελεσματική ήταν η σύσκεψη του Διαδημοτικού που έγινε στην Σαμοθράκη. Ρώτησα εκεί τον δήμαρχο εκεί πόσα χρήματα δόθηκαν για την αποκατάσταση των ζημιών και επούλωση των πληγών. Είδα ότι ο δήμαρχος γέλασε και δεν ήταν αισιόδοξος στην ερώτηση αυτή. Εκτός από τις 150.000 ευρώ από το υπουργείο Εσωτερικών, δεν ακούσαμε να δόθηκε άλλο ποσό.

Η Κυβέρνηση ήρθε, είδε, απήλθε και άφησε έναν δήμαρχο χωρίς δημαρχείο να βολοδέρνει. Σημαντική η βοήθεια του δήμου Αλεξανδρούπολης και της Περιφέρειας, αλλά όμως δεν βλέπω ενδιαφέρον από την Κυβέρνηση. Υπάρχει πρόθεση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη να επισκεφθεί το νησί. Παράλληλα έδωσε εντολή να του δοθούν και από εμένα και άλλους όλες οι πληροφορίες ώστε να δημιουργηθεί ένα σχέδιο αποκατάστασης των ζημιών και την βελτίωση των υποδομών της”.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*