Ο Εβρίτης Κώστας Χατζηκωνσταντίνου ξανά στη διοίκηση των Ξενοδόχων Ελλάδος

Ο Εβρίτης Κώστας Χατζηκωνσταντίνου ξανά στη διοίκηση των Ξενοδόχων Ελλάδος

Ο Πρόεδρος των Ξενοδόχων Θράκης κ. Κώστας Χατζηκωνσταντίνου επανεξελέγη στο Δ.Σ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν χθες Τετάρτη 1η Νοεμβρίου 2017.

Κατά τις Αρχαιρεσίες που έλαβαν χώρα για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, εξελέγησαν οι ακόλουθοι (βάσει σταυρών προτίμησης):

1. ΤΑΣΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
2. ΣΒΥΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
3. ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ
4. ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
5. ΣΟΥΛΟΥΝΙΑΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΣ
6. ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
7. ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 
8. ΠΟΛΛΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
9. ΞΥΠΤΕΡΑ- ΛΑΜΠΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
10. ΤΣΑΚΑΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
11. ΜΕΡΙΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
12. ΚΑΛΛΙΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

Aναπληρωματικά Μέλη:

ΤΙΜΟΘΕΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΞ θα συνεδριάσει για να συγκροτηθεί σε Σώμα εντός των επομένων ημερών.

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, η απερχόμενη Διοίκηση, υπό τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Α. Ρέτσο και τον Προεδρεύοντα κ. Αντώνη Β. Καμπουράκη, παρουσίασε τον Απολογισμό Πεπραγμένων της θητείας της και ακολούθησε συζήτηση για τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τον Ξενοδοχειακό κόσμο.

Βασικό μήνυμα της Γενικής Συνέλευσης είναι η ενότητα και η συσπείρωση γύρω από το νέο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας καθώς και η δέσμευση, για δυναμική προάσπιση των δικαίων του Κλάδου και περαιτέρω ενίσχυσης της καθοριστικής συμβολής των ξενοδοχείων στον οικονομικό και κοινωνικό ιστό της χώρας.

Ήταν μια ακόμη επιβράβευση της δουλειάς και της πετυχημένης παρουσίας που έχει διαχρονικά στον ξενοδοχειακό χώρο ο κ.Χατζηκωνσταντίνου.