Το ευχαριστώ του Τριαντάφυλλου Χατζάκη που σάρωσε στις εκλογές Κουρέων-Κομμωτών

Το ευχαριστώ του Τριαντάφυλλου Χατζάκη που σάρωσε στις εκλογές Κουρέων-Κομμωτών

Ο Πρόεδρος της «Συντεχνίας Κουρέων-Κομμωτών Αλεξανδρούπολης» και Αντιπρόεδρος άλλη μια θητεία της Παννελήνιας Ομοσπονδίας Τριαντάφυλλος Χατζάκης, με ανακοίνωση του ευχαρίστησε από καρδιάς τους συναδέρφους του στην πόλη, το νομό αλλά και όλη την χώρα, για την προτίμηση στο πρόσωπο του.

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσους με εμπιστεύτηκαν και με τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές του πρωτοβάθμιου σωματείου «Συντεχνία Κουρέων-Κομμωτών Αλεξανδρούπολης» που έγιναν στις 9 Οκτωβρίου στην Αλεξανδρούπολη όπου εκλέχτηκα Πρόεδρος και αντιπρόσωπος στην κλαδική ομοσπονδία και στη συνέχεια στις εκλογικές διαδικασίες του δευτεροβάθμιου οργάνου της Κλαδικής Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών Ελλάδας (Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε.). που έγιναν στις 22 Οκτωβρίου στην Αθήνα όπου αναδείχτηκα πρώτος σε ψήφους και έλαβα τη θέση του Α’ Αντιπροέδρου.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν με οποιοδήποτε τρόπο στην εκλογική διαδικασία. Τους διαβεβαιώνω πως θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να προασπίσω τα συμφέροντα των μελών του τοπικού Σωματείου αλλά και σε πανελλήνιο επίπεδο.

Συνεχίζουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για την ενότητα του κλάδου μας, για δυναμικούς αγώνες και για την ανατροπή της κατάστασης που βιώνουμε”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένας Εβρίτης εκλέχθηκε πάλι Αντιπρόεδρος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Κουρέων-Κομμωτών

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*