Αμερικανός πρέσβης Πάιατ: Βάση στρατιωτικών ελικοπτέρων μας στην Αλεξανδρούπολη

Αμερικανός πρέσβης Πάιατ: Βάση στρατιωτικών ελικοπτέρων μας στην Αλεξανδρούπολη

Με τον πιο πανηγυρικό τρόπο επιβεβαίωσε ο πρέσβης των ΗΠΑ στην χώρα μας Τζέφρυ Πάιατ, τις αποκαλύψεις και τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ρεπορτάζ του evros-news.gr για την δημιουργία στρατιωτικής αμερικανικής βάσης στην Αλεξανδρούπολη, αλλά και μονάδας συναρμολόγησης ελικοπτέρων.

Μιλώντας χθες στο Συνέδριο, «Navigator 2017, The Shipping decision Makers forum» που πραγματοποιήθηκε στο πλωτό Μουσείο «Hellas  Liberty» ο κ. Πάιατ εκτός από τις γενικές αναφορές του στις σχέσεις Ελλάδας – ΗΠΑ και στο γεγονός πως υπάρχει σημαντικό επενδυτικό ενδιαφέρον από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αναφέρθηκε και σε δύο συγκεκριμένα projects, ένα από τα οποία αφορά την περιοχή μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αμερικανική βάση θέλουν στην Αλεξανδρούπολη, μετά τη Σούδα, οι ΗΠΑ!!!

«Το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης είναι στρατηγικής σημασίας για τις ΗΠΑ. Θέλουμε να διαδραματίσει ένα μεγαλύτερο ρόλο» είπε ο Τζέφρι Πάιατ, επισημαίνοντας πως οι ΗΠΑ θέλουν να το χρησιμοποιήσουν  τόσο για εμπορικούς όσο και για στρατιωτικούς σκοπούς και ειδικότερα για βάση ελικοπτέρων”.

Είπε δηλαδή ξεκάθαρα ότι οι Αμερικανοί δημιουργούν στρατιωτική βάση ελικοπτέρων στην Αλεξανδρούπολη, κάτι που ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ όσα έχει κατά καιρούς έχουμε γράψει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τεράστια Αμερικανική επένδυση έρχεται στην Αλεξανδρούπολη!!!

Κι αυτό είναι η καλύτερη απάντηση για κάποιους που επειδή δεν είχαν πάρει… χαμπάρι τις συγκεκριμένες εξελίξεις, προσπάθησαν με αστείο τρόπο να διαψεύσουν τα ρεπορτάζ μας, όταν ήρθαν τα πρώτα αμερικανικά ελικόπτερα στο λιμάνι της πόλης προκειμένου να… διπλώσουν τους έλικες τους και να φορτωθούν σε πλοία. Ουσιαστικά βέβαια με όσα έγραψαν μας επιβεβαίωσαν, γι’ αυτό ας συνεχίζουν να είναι τα “γραφεία τύτου” δημάρχων, βουλευτών και διοικητών και να μην προσπαθούν-ανεπιτυχώς-να μας διαψεύσουν.