Στέλιος Κεχαγιόγλου: Πάνω απ’ όλα το συμφέρον της Σαμοθράκης….

Στέλιος Κεχαγιόγλου: Πάνω απ’ όλα το συμφέρον της Σαμοθράκης….

Θέση στο σοβαρό πρόβλημα που αναμένεται να δημιουργηθεί από αύριο με την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σαμοθράκης με την Αλεξανδρούπολη, λόγω της δίμηνης ακινησίας του ΣΑΟΣ ΙΙ για λόγους ασφαλείας, παίρνει ο Στέλιος Κεχαγιόγλου.

Ο πρώην Αντιδήμαρχος Σαμοθράκης, Πρόεδρος της ΚΔΕΣ (Κοινωφελής δημοτική επιχείρηση Σαμοθράκης), τέως Αντιπρόεδρος Τουρισμού και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του δήμου, Διευθυντής των ιαματικών πηγών και «δεξί χέρι» του πρώην δημάρχου Γιώργου Χανού, τοποθετείται επίσης στην τακτική ορισμένων θεσμικών εκπροσώπων του νησιού που αντί να δώσουν λύσεις στο σοβαρό αυτό πρόβλημα, βλέπουν παντού “εχθρούς” προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να αποποιηθούν τις ευθύνες τους.

Ο κ.Κεχαγιόγλου είναι άλλωστε από αυτούς που… δικαιούνται δια να ομιλούν, αφού ήταν από τους πρωτεργάτες της προσπάθειας πριν από χρόνια, επί δημαρχίας Χανού, να βρεθεί λύση στο πρόβλημα της ακτοπλοίκής σύνδεσης, πρωτοστατώντας στην δρομολόγηση πλοίου από τους ίδιους τους κατοίκους. 

Η τοποθέτηση του Στέλιου Κεχαγιόγλου

Η αλαζονεία και η εμπάθεια κάποιων είναι κακός σύμβουλος !! Ειναι αδιανόητο να δημιουργούμε επιπλέον προβλήματα στην ήδη ταλαιπωρημένη Σαμοθράκη ακόμη και με το θέμα της συγκοινωνίας .

  • Ειναι γνωστό σε όλους πως τα πλοία στην ακτοπλοΐα έχουν μειωθεί τα τελευταία χρονια περίπου 70% σε ολη την Ελλάδα .
  • Στο δικό μας νησί…. η δική μας ναυτιλιακή εταιρεία κατάφερε (οφείλουμε να παραδεχτούμε) να αποκτήσει και να μετασκευάσει και δεύτερο πλοίο το ΣΑΟΝΗΣΟΣ. Αν αυτο το πλοίο είχε ενταχθεί στα δρομολόγια του νησιού απο τις αρχές του καλοκαιριού δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα οταν απουσίαζε το Σαος στο δρομολόγιο του Λαυρίου .Ούτε και τωρα θα υπήρχε με την αναγκαία ακινησία του Σαος .
  • Εμεις τι κανουμε; Αντί να πιέσουμε τις υπηρεσίες και το αρμόδιο υπουργείο να ενταχθεί το νέο πλοίο μια ωρα νωρίτερα στο νησί….. πετροβολούμε την εταιρεία.
  • Έπρεπε να εχουμε μάθει (ακόμη και απο τα λάθη του παρελθόντος ) εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν. Σήμερα δυστυχώς σε αυτή την οικονομική συγκυρία που κανένας δεν επενδύει ..
  • Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί ….. Εχουμε πλοία !!!

Σε κάθε περίπτωση, οφείλουμε όλοι να μετρούμε, να υπολογίζουμε, να υπηρετούμε το συμφέρον της Σαμοθράκης

Πάνω απ’ όλα το συμφέρον της Σαμοθράκης….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κεχαγιόγλου: Πότε και από ποιούς θα υπάρξει πραγματικό ενδιαφέρον για την ανάπτυξη της Σαμοθράκης;