Οι Θρακιώτες… σήκωσα στο πόδι το Ντύσσελντορφ με “Ακριτικό ‘Ηχο”(video+ φωτό)

Οι Θρακιώτες… σήκωσα στο πόδι το Ντύσσελντορφ με “Ακριτικό ‘Ηχο”(video+ φωτό)

Η Θράκη το έχουμε ξαναπεί είναι παντο., Ο Έβρος είναι παντού, σε κάθε γωνιά της Γης όπου υπάρχουν συντοπίτες μας. Αυτή την φορά ήταν σειρά του Ντύσσελντορφ της Γερμανίας, το οποίο… σήκωσαν στο πόδι στις 31 Οκτωβρίου οι συμπατριώτες μας, που γιόρτασαν όλοι μαζί στο γλέντι του “Θρακιώτικου Συλλόγου Ακρίτας Ντυσσελντορφ”, υπό τους ήχους και τους ξεσηκωτικούς ρυθμούς του συγκροτήματος “Ακριτικός ΄Ηχος”.

Αποσπασματα απο το ταξιδι μας στο Ντισελτορφ( 30 Οκτ 2017).Ευχαριστουμε πολυ το θρακιωτικο συλλογο ντισελντορφ για την θερμη και αψογη φιλοξενια του.ιδιαιτερα ευχαριστουμε τα μελη του Δ.Σ Petros Chatzigeorgakidis,Ntenis Dimitris,Soula totolidou Atanasia Karagiannidou Vaggelis Maraslis που δεν εφυγαν λεπτο απο κοντα μας

Gepostet von Ακριτικος Ηχος μουσικο σχημα am Donnerstag, 2. November 2017

Από νωρίς φάνηκε , ότι τους περίμενε όλους μια βραδιά γεμάτη τραγούδι και χορό . Η κατάμεστη αίθουσα του ενοριακού κέντρου του Ι.Ν. Αγ.Αποστόλου Ανδρέου έσφυζε από κόσμο , προπαντός νεολαία που είναι και το πιο ενθαρρυντικό. Ιδιαίτερη χαρά έδωσε στους Θρακιώτες της πόλης και η παρουσία μελών των Θρακικών συλλόγων από το Γκενκ (Βέλγιο) και από τη Στουτγκάρδη (Θρακικός Πολιτιστικός Σύλλογος Stuttgart).

Gepostet von Evangelos Maraslis am Freitag, 3. November 2017

Η ορχήστρα “Ακριτικός Ήχος ”   απογείωσε όλους με παραδοσιακούς θρακιώτικους , αλλά και λαϊκούς ρυθμούς και κέρδισε τις εντυπώσεις όλων . Η πίστα άδειασε μόνο με τη λήξη της χοροεσπερίδας .

Τα δύο χορευτικά, χαρίσανε όμορφες στιγμές με το πλούσιο πρόγραμμα τους .
Στη διάρκεια της βραδιάς έγινε και επίσημα η αλλαγή των χοροδιδασκάλων, από την Άρτεμις Μαντατζίδου ( την οποία ευχαριστούν όλοι στον σύλλογο θερμά για το έργο και την προσφορά της στον Ακρίτα), στον Βασίλη Δανίδη ( ο όποιος ανέλαβε με ζήλο και ενέργεια τα δύο ορευτικά) .

Ο κόσμος γλέντησε, χόρεψε και απόλαυσε την γεμάτη κέφι ατμόσφαιρα .

Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά όλους όσους βοηθήσανε να πραγματοποιηθεί αυτό το γλέντι και όσους τιμήσανε με την παρουσία τους την εκδήλωση και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις επόμενες φορές.

 

[post_gallery]