Διδυμότειχο: Εικόνες εγκατάλειψης, θλίψης και ντροπής στην παρατημένη Τσίγγλα

Διδυμότειχο: Εικόνες εγκατάλειψης, θλίψης και ντροπής στην παρατημένη Τσίγγλα

Τραγικές εικόνες εγκατάλειψης, διάλυσης και καταστροφής που προκαλούν θλίψη και ντροπή, παρατηρεί οποιοσδήποτε αποφασίσει από την πόλη του Διδυμοτείχου να βρεθεί στο δάσος της Τσίγγλας, που βρίσκεται πάνω από το ξενοδοχείο “Πλωτίνη” και πριν από χρόνια ήταν ένας τόπος που σχεδόν καθημερινά… έσφιζε από ζωή.

Το evros-news.gr είχε πριν από λίγους μήνες δημοσιεύσει και πάλι επιτόπιο φωτορεπορτάζ για την απαράδεκτη κατάσταση που έχει αφήσει η δημοτική αρχή να δημιουργηθεί εκεί και επεσήμανε την ανάγκη ο δήμος να ξεκινήσει εργασίες βελτίωσης του χώρου. Κι αν δεν έχει τις οικονομικές δυνατότητες, ας επιλέξει την συνεργασία με την παραχώρηση σε κάποιον ιδιώτη για κάποια χρόνια, ο οποίος θα αξιοποιήσει το χώρο και να δημιουργήσει εγκαταστάσεις αναψυχής. Όπως δηλαδή συνέβαινε παλαιότερα, με το αναψυκτήριο και το κέντρο διασκέδασης που συγκέντρωνε αρκετό κόσμο.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που ανέβασε ο κ.Κλεάνθης Παντελιάδης στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ένας από τους νεαρούς επιχειρηματίες της πόλης που πολλές φορές έχει επισημάνει τα κακώς κείμενα, η κατάσταση έχει γίνει πολύ χειρότερη και σε πιάνει κυριολεκτικά… κατάθλιψη βλέποντας τις αποκρουστικές “εικόνες”.

 

[post_gallery]