Συνάντηση με την Ryanair είχε στην Αθήνα αντιπροσωπεία θεσμικών του Έβρου

Συνάντηση με την Ryanair είχε στην Αθήνα αντιπροσωπεία θεσμικών του Έβρου

Συνάντηση με κορυφαία στελέχη της ιρλανδικής αεροπορικής εταιρείας Ryanair, είχε προχθές Τρίτη στην Αθήνα αντιπροσωπεία θεσμικών εκπροσώπων του νομού ΄Εβρου. Την αποτελούσαν ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, ο Πρόεδρος των Συνδέσμου Ξενοδόχων Θράκης Κώστας Χατζηκωνσταντίνου και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης και του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης Κωνσταντόνος Χατζημιχαήλ.

Αν και η συνάντηση δεν επιβεβαιώνεται από κανέναν εκ των τριών, το ταξίδι στην πρωτεύουσα δεν θα μπορούσε φυσικά να μείνει κρυφό, αφού στο αεροδρόμιο “Δημόκριτος” της Αλξανδρούπολης δεν πέρασαν απαρατήρητοι. Είναι επίσης άγνωστο γιατί δεν συμμετείχε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης, Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news.gr που προέρχονται από την πλευρά της ιρλανδικής αεροπορικής εταιρείας, οι κύριοι Λαμπάκης, Χατζηκωνσταντίνου και Χατζημιχαήλ συναντήθηκαν με κορυφαία της στελέχη κιαι συζήτησαν την σύνδεση της Αλεξανδρούπολης, του νομού Έβρου και της Θράκης γενικότερα με πτήσεις της Ryanair.

Περισσότερες πληροφορίες δεν θέλησαν να δημοσιοποιήσουν οι άνθρωποι της αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους, ούτε να επιβεβαιώσουν αν η συζήτηση αφορούσε το δρομολόγιο Αθήνα-Αλεξανδρούπολη ή Αλεξανδρούπολη με διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις. “Οι εκπρόσωποι της περιοχής κατέθεσαν κάποιες γραπτές και προφορικές προτάσεις και αφού εξεταστούν από τα στελέχη της εταιρείας μας θα απαντήσουμε γραπτά“, ήταν το μοναδικό σχόλιο που δέχθηκαν να κάνουν.

Να επισημάνουμε πάντως ότι πριν από μήνες σε παρόμοια κρούση, η Rayanair αρνήθηκε να μπει έστω και σε συζήτηση. Το γεγονός ότι τώρα όχι μόνο έγινε συνάντηση, αλλά και συζητήθηκε επί αρκετό χρονικό διάστημα το θέμα και κατατέθηκαν προτάσεις και απόψεις στις οποίες θα υπάρξει γραπτή απάντηση, αφήνει παράθυρο αισιοδοξίας ότι μπορεί να υπάρξει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και δεύτερη εταιρεία που θα “σπάσει” το απαράδεκτο και ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ της AEGEAN.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*