Ο γιος του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση στην ομάδα υποδοχής του Κουφοντίνα!!!

Ο γιος του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση στην ομάδα υποδοχής του Κουφοντίνα!!!

Ο γιος του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, ο Γιώργος Βούτσης-Βογιατζής που είχε κατά το παρελθόν συλληφθεί και καταδικαστεί για τη ληστεία του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην περιοχή του Γκύζη, ήταν στην ομάδα υποδοχής και αποθέωσης που περίμενε τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Την ώρα δηλαδή που ο δολοφόνος 11 ανθρώπων και το πιστόλι της 17Ν περνούσε την πύλη των φυλακών Κορυδαλλού για τη 48ωρη άδεια που του δόθηκε από το Συμβούλιο των φυλακών, ο γιος του Προέδρου της Βουλής τον περίμενε και τον αποθέωνε.

Ο εκτελεστής της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη» βγήκε χαμογελαστός από τις φυλακές και τον περίμεναν φίλοι και συγγενείς. Εκεί ήταν και ομάδα νεαρών που φώναζαν «το πάθος για τη λευτεριά είναι δυνατότερο απ’ όλα τα κελιά». Ανάμεσα στους νεαρούς ήταν ο γιος του Νίκου Βούτση, καθώς και ένας νεαρός που είχε συλληφθεί στη Νέα Σμύρνη μαζί με μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς.

Φυσικά σάλος έχει προκληθεί από το πρωί και αργότερα όταν ο κ.Βούτσης ρωτήθηκε για την παρουσία του γιου του  αρκέστηκε στο λακωνικό «κανένα σχόλιο».
Πηγή: iefimerida.gr