Ορκίστηκαν σήμερα 196 Δόκιμοι Αστυφύλακες στη Σχολή Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου

Ορκίστηκαν σήμερα 196 Δόκιμοι Αστυφύλακες στη Σχολή Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου

Ορκίστηκαν σήμερα στη Σχολή Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου, οι 196 νέοι Δόκιμοι Αστυφύλακες της 21ης εκπαιδευτικής σειράς 2017-2019, παρουσία των τοπικών αρχών, αλλά και συγγενών και φίλων. 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την Δοξολογία και ακολούθησαν η Ορκωμοσία των Δοκίμων Αστυφυλάκων, η ανάκρουση της προσευχής ¨BORTNIANSKY¨, η ανάγνωση της Ημερήσιας Διαταγής, η αναμνηστική Φωτογραφία, η παρέλαση
τους και τέλος μια μικρή δεξίωση. Οι Αστυφύλακες ορκίστηκαν: «ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ να φυλάττω πίστη στην πατρίδα, υπακοή στο Σύνταγμα και τους Νόμους του Κράτους. Να υπερασπίζω με πίστη και αφοσίωση μέχρι της τελευταίας ρανίδας του αίματός μου τις ΣΗΜΑΙΕΣ. Να υπακούω στους ανωτέρους μου και να εκτελώ πρόθυμα τις διαταγές τους. Να εκπληρώ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΑ τα καθήκοντά μου και να διάγω γενικά ως πιστός και φιλότιμος Αστυνομικός».

Παρόντες ήταν οι βουλευτές του νομού Γιώργος Καίσας και Δημήτρης Ρίζος, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής της Περιφέρειας ΑΜΘ Χρήστος Τερτσούδης, ο Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Σταύρος Καβαρατζής, ο Αντιδήμαρχος Φερών Νίκος Γκότσης,  ο Αστυνομικός Διευθυντής Ορεστιάδας Πασχάλης Συριτούδης, αντιπροσωπεία της Τ.Δ. Ορεστιάδας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (ΙΡΑ) με τους: Πρόεδρο Λύτρα, Γ.Γ. Αντωνιάδη, Δημ. Σχέσεων Αλεξιάδη.

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*