Σειρά εκδηλώσεων από την ΧVI Μεραρχία Πεζικού για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

Σειρά εκδηλώσεων από την ΧVI Μεραρχία Πεζικού για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

Σειρά εκδηλώσεων από την XVI  Μεραρχία Πεζικού έχουν προγραμματιστεί στο πλαίσιο της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων  με ένα πλέγμα δράσεων και εορταστικών εκδηλώσεων, από 15 έως 20 Νοε 17.

α. Στο Πολεμικό Μουσείο Διδυμοτείχου, Έκθεση φωτογραφίας με θέμα: «Η Ιστορία των Ενόπλων Δυνάμεων στο Πέρασμα του Χρόνου», Αφιέρωμα στο «Μακεδονικό Αγώνα» από 16 έως 26 Νοε 17 (έναρξη στις 15 18:00Ω Νοε 17).

β. Παρουσίαση δράσεων του Στρατού Ξηράς και ειδικότερα:

(1)     Στις 16 12:00Ω Νοε 17, στο κτίριο του πρώην Δήμου Μεταξάδων, για τους Προέδρους των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Διδυμοτείχου.

(2)     Στις 19 12:00Ω Νοε 17, στο αμφιθέατρο χ. ΠΕΤΡΩΤΑ, για τους Προέδρους των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Ορεστιάδας.

(3)     Στις 18 18:30Ω Νοε 17, στη ΛΑΦ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ, για τους εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης του Βορείου Έβρου.

γ.       Στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Διδυμοτείχου, Ιστορική Αναδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων και μουσικοχορευτική εκδήλωση με τη συμμετοχή της Στρατιωτικής Μουσικής XVI Μ/Κ ΜΠ και παραδοσιακών συγκροτημάτων Διδυμοτείχου  στις 20 Νοε 17 ώρα 19:30.

Μοιραστείτε το άρθρο

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*