Κεχαγιόγλου: Τα συμφέροντα άλλων και όχι της Σαμοθράκης, εξυπηρετεί η γραμμή με Μυτιλήνη

Κεχαγιόγλου: Τα συμφέροντα άλλων και όχι της Σαμοθράκης, εξυπηρετεί η γραμμή με Μυτιλήνη

Θέση στις συζητήσεις που ξεκίνησαν τις τελευταίες μέρες, μετά την προκήρυξη από το υπουργείο Ναυτιλίας της γραμμής Μυτιλήνη-Λήμνος-Σαμοθράκη, παίρνει ο Στέλιος Κεχαγιόγλου, με σχόλιο του κάτω από το άρθρο που δημοσίευσε το evros-news.gr για τις αντιδράσεις που προκάλεσε στο νησί η συγκεκριμένη απόφαση.

Ο πρώην Αντιδήμαρχος Σαμοθράκης, Πρόεδρος της ΚΔΕΣ (Κοινωφελής δημοτική επιχείρηση Σαμοθράκης), τέως Αντιπρόεδρος Τουρισμού και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του δήμου, Διευθυντής των ιαματικών πηγών και «δεξί χέρι» του πρώην δημάρχου Γιώργου Χανού, επισημαίνει μάλιστα ότι η συγκεκριμένη γραμμή εξυπηρετεί τα συμφέροντα άλλων και όχι της Σαμοθράκης. “Η ιστορία αυτή ειναι παλιά, απλά τώρα βρήκαν αφορμή με το πρόβλημα του νησιού και το εκμεταλλεύτηκαν για να ολοκληρώσουν το σχέδιο τους!

Θυμίζω πως πέρυσι στις 12 Οκτωβρίου 2016 μετά την ημερίδα του δημάρχου αλεξανδρουπολης που είχε σκοπό να δρομολογηθεί πλοιο Σαμοθράκη -Λήμνο- Μυτιλήνη ..έκανα παρέμβαση με άρθρο ….
ένα χρόνο μετά οι γνωστοί άγνωστοι τελικά καταργούν την γραμμή του Λαυρίου και προκηρύσσουν μέσω υπουργείου γραμμή για την Μυτιλήνη …μια γραμμή η οποία μόνο τα συμφέροντα της Σαμοθράκης δεν εξυπηρετεί απεναντίας μόνο τον βόρειο εβρο ….στις πλάτες της Σαμοθράκης .
Αλλωστε όλη η αγωνία του δημάρχου Αλεξανδρούπολης ήταν η Γραμμή για την Λέσβο …το μόνο που μπορεί να οφελήσει την Σαμοθράκη είναι στην επιστροφή του πλοίου να πάρουμε το πλεόνασμα των λαθρομεταναστών που υπάρχουν στην Μυτιλήνη και να τους φέρουμε Σαμοθράκη ….


Αρα στις πλάτες της Σαμοθράκης εξυπηρετείται η Αλεξανδρούπολη η Λήμνος και Μυτιλήνη!
Το νησί μας όμως δεν εξυπηρετείται και αυτό γιατί τα δεδομένα του λιμανιού της Καμαριώτισσας δεν μπορούν να δεχτούν Πλοίο με μεγαλύτερο μήκος και κυρίως με μεγάλο βυθισμα ?..η Σαμοθράκη έχει ανάγκη σύνδεσης με το Λαύριο δηλαδή με την μισή Ελλάδα και δευτερευόντως με την Μυτιλήνη ………
Τι δεν καταλαβαίνουν!!!!!
Αντί να εξασφαλίσουμε αυτό που μετά από χρόνια κερδίσαμε ,δηλαδή την γραμμή του Λαυρίου …και να επεκτείνουμε την χρονική διάρκεια της …οπως γράφω στην παρέμβαση μου ….την χάσαμε σε μία βραδιά ,σε ένα διαδημοτικό συμβούλιο ,όπου υπεύθυνος γι’ αυτό είναι ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης ….και όχι μόνο !!!!!
αυτο μόνο ψηφίστηκε στο διαδημοτικό ;

Έλεος..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στέλιος Κεχαγιόγλου: Πάνω απ’ όλα το συμφέρον της Σαμοθράκης….