ΣΑΟΝΗΣΟΣ: Video από την επιθεώρηση του γερανού και το εσωτερικό του πλοίου

ΣΑΟΝΗΣΟΣ: Video από την επιθεώρηση του γερανού και το εσωτερικό του πλοίου

ΤΟ ΣΑΟΝΗΣΟΣ, όπως όλα δείχνουν θα δώσει λύση για την ακινησία του ΣΑΟΣ ΙΙ και σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει δρομολόγια στην γραμμή Σαμοθράκη-Αλεξανδρούπολη, αφού ολοκληρωθούν όλες οι επιθεωρήσεις και οι έλεγχοι που βρίσκονται στο τελικό στάδιο.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Ναυτιλίας, μετά την σύσκεψη που έγινε στην Παρασκευή στο γραφείο του υπουργού Παναγιώτη Κουρουμπλή, παρουσία του υφυπουργού Nεκτάριου Σαντορινιού, του Γενικού Γραμmατέα κ.Καλαματιανού αλλά και του ιδιοκτήτη της SAOS Ferries Φώτη Μανούση, επισπεύδουν τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να δοθούν τα έγγραφα που απαιτούνται και το ΣΑΟΝΗΣΟΣ να ξεκινήσει δρομολόγια.

Ο κ.Κουρουμπλής που θα βρεθεί άλλωστε την Τρίτη στην Σαμοθράκη, δεν ήθελε να υπάρχει αυτή η σοβαρή εκκρεμότητα και αβεβαιότητα για το πλοίο που θα καλύψει την 2μηνη ακινησία την οποία δικαιούται το ΣΑΟΣ ΙΙ. Άλλωστε δεν φαινόταν να βρίσκεται άλλο πλοίο να αναλάβει για δυο μήνες το δρομολόγιο και στο υπουργείο πιστεύουν ότι βρέθηκε η καλύτερη λύση για να μην υπάρξει πρόβλημα έλλειψης συγκοινωνίας.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*