Ιωάννης Κεκές: Νέος, πετυχημένος και με προσφορά, υποψήφιος για το Επιμελητήριο Έβρου

Ιωάννης Κεκές: Νέος, πετυχημένος και με προσφορά, υποψήφιος για το Επιμελητήριο Έβρου

Νέος, πετυχημένος επαγγελματικά αφού δραστηριοποιείται στον χώρο του εμπορίου από το 1999, όταν και ανέλαβε να συνεχίσει την επιχείρηση που ίδρυσε ο Παππούς του το 1946, το πασίγνωστο στην Αλεξανδρούπολη και όλο τον ΄Εβρο “ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΟ ΚΕΚΕ”, ο Ιωάννης Κεκές είναι υποψήφιος για τις εκλογές του Επιμελητηρίου Έβρου, που θα διεξαχθούν απο 2-4 Δεκεμβρίου.

Εκλεγμένος και στο απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου, με σημαντική προσφορά και δράση τα προηγούμενα χρόνια, ο Ιωάννης Κεκές είναι και πάλι Υποψήφιος στο ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ, αυτή την φορά με τον συνδυασμό “ΕΠΙΧΕΙΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ” με επικεφαλής τον Χριστόδουλο Τοψίδη.

Άνθρωπος και επαγγελματίας από τους πιο αγαπητούς, όχι μόνο μεταξύ των συναδέρφων του αλλά και όλη την κοινωνία της Αλεξανδρούπολης και του Έβρου, ο Γιάννης όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του, είναι δεδομένο πως έχει την εκτίμηση όλων. Τώρα διεκδικεί και την ψήφο τους, προκειμένου να συνεχίσει το έργο του στο Επιμελητήριο Έβρου και με την καινούργια διοίκηση. 

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*