Καίσας: Παρά το “εμπάργκο” της Ν.Δ όλοι οι φορείς της περιοχής συμμετέχουν

Καίσας: Παρά το “εμπάργκο” της Ν.Δ όλοι οι φορείς της περιοχής συμμετέχουν

Πρωτόγνωρη την εκδήλωση και εξαιρετικής σημασίας για την περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης εκδήλωση είναι αυτή που διοργανώνει η Κυβέρνηση στην Κομοτηνή, χαρακτήρισε τις εργασίες του 6ου Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης που άρχισε χθες, ο βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Καίσας.

Μιλώντας μάλιστα στον ραδιοφωνικό σταθμό “Στο Κόκκινο” και τον Στάθη Σχινά, ο Γιώργος Καΐσας,επισήμανε πως παρά το «εμπάργκο» της ΝΔ οι φορείς της περιοχής συμμετέχουν προκειμένου να ακούσουν και να καταθέσουν τις προτάσεις τους για τα προβλήματα του τόπου.

Ο βουλευτής χαρακτήρισε πρωτόγνωρη την εκδήλωση και εξαιρετικής σημασίας για την περιοχή καθώς αυτές οι επαφές με φορείς, επιμελητήρια, συλλόγους, δήμους, πανεπιστήμιο κ.ά. δίνουν τη δυνατότητα να αναπτυχθεί και μια πρωτόγνωρη σχέση και να γίνουν ουσιαστικές παρεμβάσεις.
Ο κ. Καΐσας αναφέρθηκε και στην κριτική διάθεση του κόσμου, των πολιτών, που περιμένουν να δουν έργα, κάτι να αλλάξει, ώστε το σημαντικότερο πρόβλημα, αυτό της ανεργίας, να μειωθεί