ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Επτά νεκροί στο Θριάσιο από την βιβλική καταστροφή

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Επτά νεκροί στο Θριάσιο από την βιβλική καταστροφή

Αδιανόητη τραγωδία από την καταιγίδα που ξέσπασε τα ξημερώματα στην δυτική Αττική, καθώς  σε έναν πραγματικό εφιάλτη εξελίσσεται ο απολογισμός σε ανθρώπινες ζωές από την φονική κακοκαιρία που έπληξε την δυτική Αττική και συγκεκριμένα σε Μάνδρα, Μαγούλα και Νεα Πέραμο, αφού 7 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκο Πρακτορείο Ειδήσεων, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για επτά νεκρούς μέχρι στιγμής, ενω υπάρχουν και αγνοοούμενα άτομα που ερευνάται αν έχουν πέσει θύματα της κακοκαιρίας ή έχουν καταφύγει κάπου. Οι διασώστες έχουν ενημερωθεί για δυο αγνοούμενους σε δύσκολο σημείο και εκτιμάται ότι είναι ήδη νεκροί.

Επισήμως άλλωστε η Πυροσβεστική κάνει λόγο για 2 με 3 αγνοούμενους, ενώ πέντε είναι οι τραυματίες που έχουν μεταφερθεί στο Θριάσιο. Επί πολλές ώρες άνθρωποι έμειναν εγκλωβισμένοι στα σπίτια και τα αυτοκίνητά τους, ενώ οι καταστροφές είναι ανυπολόγιστες, καθώς δεκάδες σπίτια έχουν πλημμυρίσει και δρόμοι έχουν καταρρεύσει.

Αρχικά εντοπίστηκε νεκρή μια γυναίκα, ηλικίας 82 ετών, μέσα στο σπίτι της στην οδό Κοροπούλη 8 και λίγο αργότερα εντοπίστηκε ένας άντρας 85 ετών, επίσης στο σπίτι του που ήταν υπόγειο, στην οδό Αγαμέμνονος. Λίγο πριν τις 11:30 το πρωί εντοπίστηκε και τρίτος νεκρός. Πρόκειται για άνδρα, ηλικίας περίπου 65 ετών, ο οποίος βρέθηκε σε προαύλιο χώρο στην οδό Λεωνίδα Στάμου και ο οποίος «προφανώς παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά», όπως δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Σταυρούλα Μαλλίρη.

Live εικόνα από το σημείο της απίστευτης τραγωδίας: Μετράνε νε…

Live εικόνα από το σημείο της απίστευτης τραγωδίας: Μετράνε νεκρούς στη Δυτική Αττική

Gepostet von protothema.gr am Mittwoch, 15. November 2017

Στις 12 το μεσημέρι η κυρία Μαλλίρη ανακοίνωσε πως εντοπίστηκε και τέταρτος νεκρός, στην παλιά εθνική οδό Αθηνών – Θηβών, στο 2ο με 3ο χιλιόμετρο, σε αύλιο χώρο. Πρόκειται για έναν άντρα περίπου 50 ετών, χωρίς να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες.


Πέμπτη εντοπίστηκε νεκρή μια 90χρονη γυναίκα, στην αυλή του σπιτιού της στην οδό Αίαντος. Πιθανότατα η ηλικιωμένη γυναίκα επιχείρησε να βγει από το σπίτι και να γλιτώσει, όμως δεν τα κατάφερε, καθώς βρέθηκε εγκλωβισμένη στα κάγκελα της αυλής της…

Πλημμύρες Μανδρα

Gepostet von protothema.gr am Mittwoch, 15. November 2017

Πηγή: protothema.gr