Χατζημιχαήλ: Συρφετός Υπουργών μοίρασε αόρατα εκατομμύρια και έταξε τα πάντα

Χατζημιχαήλ: Συρφετός Υπουργών μοίρασε αόρατα εκατομμύρια και έταξε τα πάντα

Παρέμβαση και μάλιστα με δυναμικό τρόπο στα όσα συνέβησαν Δευτέρα και Τρίτη με αφορμή το Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο της Κομοτηνής, την παρπυσία υπουργών και του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, τις υποσχέσεις και τις εξαγγελίες, έκανε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης και Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ.

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και χαρακτηριστική φωτογραφία τεράστιες μπάλες από… σανό, ο κ.Χατζημιχαήλ χαρακτήρισε συρφετό και επικοινωνιακή φιέστα όλο αυτό που έγινε. “Μόνον θυμό μου προξενούν όλα όσα έλαβαν χώρα τις τελευταίες δύο ημέρες στην Θράκη, με αφορμή την διεξαγωγή του κατ’ επίφαση αναπτυξιακού περιφερειακού συνεδρίου.
Μία ακόμη περιφερειακή επικοινωνιακή φιέστα στην οποία ένας συρφετός Υπουργών και κυβερνητικών στελεχών έταξαν τα πάντα, μοίρασαν εκατοντάδες αόρατα εκατομμύρια και χτύπησαν τις πλάτες των ιθαγενών Θρακιωτών.
Από αύριο όμως εμείς στον Έβρο και την Θράκη θα συνεχίσουμε να ζούμε στην πραγματικότητα, ο φόρος αίματος στον κάθετο οδικό άξονα θα συνεχίζει να μεγαλώνει θρηνώντας συγγενείς και φίλους, οι υποδομές & υπηρεσίες υγείας στο βόρειο τμήμα του Νομού θα συνεχίσουν να απαξιώνονται, και ο Γολγοθάς της επιβίωσης και της ανάπτυξης θα φαντάζει το ίδιο δύσκολος, όσο φάνταζε και πριν τις πρωθυπουργικές επισκέψεις και την παραγωγική τους ανασυγκρότηση”.