Έλληνας και δυο Βούλγαροι συνελήφθησαν σε Παλαγία, Σουφλί για διακίνηση Πακιστανών λαθρομεταναστών

Έλληνας και δυο Βούλγαροι συνελήφθησαν σε Παλαγία, Σουφλί για διακίνηση Πακιστανών λαθρομεταναστών

Ένας 33χρονος ΄Ελληνας και δυο Βούλγαροι 31 και 41 τετών συνελήφθησαν χθες (14 -11-2017), στο νομό Έβρου, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, γιατί προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά δεκαπέντε (15) Πακιστανούς λαθρομετανάστες.

Στην πρώτη περίπτωση, το απόγευμα της 14-11-2017, σε αγροτική περιοχή της Παλαγίας Έβρου, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, συνέλαβαν τον 33χρονο, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο (ταξί) και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα, τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε, οι τέσσερις μη νόμιμοι μετανάστες, κατηγορούνται και για πλαστογραφία, καθόσον κατά τον έλεγχο κατείχαν και επέδειξαν τέσσερα (4) πλαστά υπηρεσιακά σημειώματα.

Στη δεύτερη περίπτωση, το βράδυ της 14-11-2017, στην Εθνική Οδό Αρδανίου – Ορμενίου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου συνέλαβαν τους άλλους δύο δράστες, διότι επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με βουλγάρικες πινακίδες κυκλοφορίας, προωθούσαν, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας, έντεκα (11) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 2 οχήματα, το χρηματικό ποσό των 1.070 ευρώ και 4 πλαστά έγγραφα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησαν η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου.