Αλεξανδρουπολίτης κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του επειδή πίστεψε στον… Σώρρα

Αλεξανδρουπολίτης κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του επειδή πίστεψε στον… Σώρρα

Σε απόγνωση βρίσκεται ένας Αλεξανδρουπολίτης, αφού λίγο πριν την έναρξη των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών που ετοιμάζεται να επιβάλλει η Κυβέρνηση αποδεχόμενη την πρόταση των δανειστών, κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του επειδή πίστεψε στα ψέματα και τα παραμύθια που αράδιαζαν ο Αρτέμης Σώρρας και οι παρατρεχάμενοι του.

Ο συγκεκριμένος συντοπίτης μας έλαβε πριν από λίγους μήνες απάντηση από την Εθνική Τράπεζα, στο εξώδικο που της είχε στείλει κατόπιν παροτρύνσεων και υποδείξεων του Σώρρα και των ανθρώπων του. Όπως είχαν κάνει δηλαδή και πολλοί ακόμα συμπατριώτες μας από τον Έβρο αλά και όλη την Ελλάδα. Σε αυτό λοιπόν όπως μπορείτε να διαβάσετε, του ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει μακιά ισχύ το χαρτί που έστειλε και θα πρέπει να τακτοποιήσει τις οφειλές και εκκρεμότητες του.

Τον τελευταίο καιρό του τηλεφωνούν λοιπόν καθημερινά από τις ειπρακτικές εταιρείες και του ξεκαθαρίζουν ότι θα πρέπει να πληρώσει όσα χρωστάει ή να πάει στην τράπεζα για να κάνει κάποιο συμφωνία και διακανονισμό, γιατί διαφορετικά θα προχωρήσει ο πλειστηριασμός του σπιτιού του.

Πως το έλεγε πριν τις εκλογές του 2015 ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ με τους Καμμένους ΑΝΕΛίτες: “Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη”. Αλλά και εκεόνος ο Μητρόπουλος που έχει το θράσος και βγαίνει ακόμα στις τηλεόρασης; “ΣΕΙ-ΣΑ-ΧΘΕΙΑ”. Μήπως αυτοί κορόιδεψαν λιγότερο τον κόσμο από τον Σώρρα και τους παρατρεχάμενους του;