Τρία δρομολόγια σήμερα το ΣΑΟΣ ΙΙ. “Πράσινο φως” μετά την επιθεώρηση αποκατάστασης του προβλήματος

Τρία δρομολόγια σήμερα το ΣΑΟΣ ΙΙ. “Πράσινο φως” μετά την επιθεώρηση αποκατάστασης του προβλήματος

Τρία δρομολόγια, δυο από Αλεξανδρούπολη προς Σαμοθράκη και ένα από το νησί για την πρωτεύουσα του Έβρου θα πραγματοποιήσει σήμερα το ΣΑΟΣ ΙΙ όπως ανακοίνωσε πριν λίγο η εταιρεία, αφού δόθηκε το “πράσινο φως” μετά την έκτακτη επιθεώρηση που έγινε, για το πρόβλημα λόγω θραύσης του δεξιού συρματόσχοινου συγκράτησης του καταπέλτη.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία: “H SAOS FERRIES ενημερώνει το επιβατικό κοινό, πως έπειτα από την ολοκλήρωση της έκτακτης επιθεώρησης στο Ε/Γ-Ο/Γ ΣΑΟΣ ΙΙ και την έγκριση από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και τη Λιμενική Αρχή τα δρομολόγια για σήμερα 16 Νοεμβρίου 2017 θα πραγματοποιηθούν βάσει του παρακάτω πίνακα

Δρομολόγια Ε/Γ – Ο/Γ ΣΑΟΣ ΙΙ

Πέμπτη 16  Νοεμβρίου 2017

ΑΠΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΑΠΟ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ
12:00, 18:00 15:00

Χθες παρουσιάστηκε πρόβλημα, λόγω θραύσης του δεξιού συρματόσχοινου συγκράτησης του καταπέλτη και απαιτήθηκε η αντικατάσταση του όπως και έγινε άμεσα. Όμως ήταν υποχρεωμένο να καταπλεύσει στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης χωρίς επιβάτες προκειμένου να πραγματοποιηθεί έκτακτη επιθεώρηση από το νηογνώμονα. Φυσικά η εταιρεία συμμορφώθηκε άμεσα και έτσι το πλοίο έφυγε από το νησί χωρίς να πάρει επιβάτες, οι οποίοι είχαν εκδώσει εισιτήρια και τελικά δεν κατάφεραν να ταξιδέψουν.

Η ανακοίνωση της SAOS Ferries αργά το βράδυ ανέφερε: “Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό ότι λόγω θραύσης του δεξιού συρματόσχοινου συγκράτησης του καταπέλτη στο Ε/Γ-Ο/Γ ΣΑΟΣ ΙΙ, απαιτήθηκε η αντικατάσταση του η οποία πραγματοποιήθηκε και έκτακτη επιθεώρηση από τον νηογνώμονα στο λιμένα Αλεξανδρούπολης, όπου το πλοίο θα καταπλεύσει κενό επιβατών σύμφωνα με την απαίτηση της Λιμενικής Αρχής. Ως εκ τούτου δεν θα πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο της Πέμπτης 16 Νοεμβρίου 2017 στις 07:30π.μ. από Σαμοθράκη προς Αλεξανδρούπολη. Θα επανέλθουμε με νέα ανακοίνωση για την ακριβή ώρα αναχωρήσεων του ΣΑΟΣ ΙΙ μετά την ολοκλήρωση της επιθεώρησης”

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*