“Η διαχρονική γοητεία της Αλεξανδρούπολης”: Αφιέρωμα της AEGEAN στο επίσημο περιοδικό της

“Η διαχρονική γοητεία της Αλεξανδρούπολης”: Αφιέρωμα της AEGEAN στο επίσημο περιοδικό της

Με τίτλο: “Η διαχρονική γοητεία της Αλεξανδρούπολης”, η αεροπορική εταιρεία AEGEAN Airlines έχει κάνει ένα 9σελιδο αφιέρωμα στην πρωτεύουσα του Έβρο στο τελευταίο και συγκεκριμένα το 68ο τεύχος του επίσημου περιοδικού της, που το διαβάζουν φυσικά εκατομμύρια επιβάτες της, Έλληνες και ξένοι.

Στο ξεκίνημα δεσπόζει μια φωτογραφία της παραλιακής Αλεξανδρούπολης, με το σήμα κατατεθέν της φυσικά, τον Φάρο, ενώ στην εισαγωγή αναφέρεται: “Η πρωτεύουσα του νομού ΄Εβρου είναι μια σύγχρονη. γεμάτη ζωή και δημιουργικη ενέργεια πόλη, που σέβεται να αναδεικνύει την πολιτιστική της κληρονομιά”.

Στο κείμενο γίνεται αναφορά στα αξιοθέατα, τα μνημεία και τους τόπους που γενικά μπορεί να επισκεφθεί κάποιος, στις τοπικές γεύσεις και τα σημεία που έχει τη δυνατότηα να φάει, να πιεί και να διασκεδάσει. Με παρουσίαση πολλών καφέ, εστιατορίων, ταβερνών και χώρων αναψυχής. Γίνεται επίσης αναφορά στην παράδοση και συνοδεύεται από παρουσίαση του συγκροτήματος “Εβρίτικη Ζυγιά” με φωτογραφία του.

Σίγουρα είναι πολύ θετικό στοιχείο το συγκεκριμένο αφιέρωμα, αφού θα το διαβάσουν μια και είναι τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά, εκατομμύρια κόσμος κατά την διάρκεια των πτήσεων και φυσικά οι ξένοι θα θελήσουν ίσως να την επισκεφθούν. Άλλωστε στελέχη της αεροπορικής εταιρείας είχαν προαναγγείλει πως κάποια στιγμή θα γίνει κάτι τέτοιο, μια και για όλους τους προορισμούς της συμβαίνει.

Αυτό φυσικά δεν αλλάζει σε τίποτα την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ τακτική της AEGEAN με τα ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ που πληρώνουν οι Εβρίτες αλλά και όσοι ταξιδεύουν από Αλεξανδρούπολη προς Αθήνα και το αντίθετο.  Μακάρι να ευοδωθούν οι προσπάθειες ώστε να έρθει και άλλη αεροπορική εταιρεία και να υπάρξει ανταγωνισμός μήπως και πέσουν οι τιμές των εισιτηρίων.

 

Αφήστε το σχόλιό σας