Μιχαηλίδης: “Ο κ. Δούκας και Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ , μου ζήτησαν να μην ασκώ κριτική στον κ. Λαμπάκη”

Μιχαηλίδης: “Ο κ. Δούκας και Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ , μου ζήτησαν να μην ασκώ κριτική στον κ. Λαμπάκη”

Μια σημαντική καταγγελία έκανε σήμερα το πρωί ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΑΝΑ.Σ.Α  και επικεφαλής Δημοτικός Σύμβουλος της μειοψηφίας στο δήμο Αλεξανδρούπολης Παύλος Μιχαηλίδης, τονίζοντας ότι ο Πρόεδρος του ΟΛΑ Χρήστος Δούκας και κάποιοι από τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου, του ζήτησαν να μην ασκεί κριτική στον δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη.

Μικώντας στην πρωινή εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού ΜΑXIMUM FM 93,6 και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Κολιό, ο κ.Μιχαηλίδης αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να μην τον στηρίξει όπως τις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε: “Είναι υποκριτικό να λέει κάποιος ή μια δημοτική παράταξη ότι δεν θέλει την στήριξη των κομμάτων. Και τις επιζητούσαμε και θα τις επιζητήσουμε πάλι. Αυτό όμως που δεν δεχόμαστε είναι την κηδεμονία. Κανένα κόμμα δεν μπορεί να κηδεμονεύει μια δημοτική παράταξη. Αυτό είναι ξεκάθαρο και το λέω με πλήρη κατηγορηματικό τρόπο και το συζητήσαμε και στην ετήσια γενική συνέλευση της παράταξης μας.

Προσπάθησαν κάποιοι από τη Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου να μας κηδεμονεύσουν. Κι επειδή δεν θέλω να μιλάω γενικά αλλά συγκεκριμένα, ένα από τα θέματα που προσπάθησαν να μας κηδεμονεύσουν, είναι να μην ασκούμε κριτική και αντιπολίτευση στον κ.Λαμπάκη. Με τον πλέον ρητό και κατηγορηματικό τρόπο μας το ζήτησαν. Δέστε άλλωστε τους εναγκαλισμούς του δημάρχου με τη Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ και με την Κυβέρνηση.

Πρώτος και καλύτερος το έκανε ο Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος κ.Δούκας, ο πρώην γραμματέας της Νομαρχιακής. Ερχόταν στις συσκέψεις και μας έλεγε μην ασκείτε κριτική στο δήμαρχο. Αφήστε το δήμαρχο. Δεν μπορεί μια παρέα που είναι πάνω από κόμματα και από οτιδήποτε να διοικεί τον δήμο και ο κόσμος να υποφέρει. Τα λέω με το όνομα τους τα πράγματα”.

Μοιραστείτε το άρθρο

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*