Ο Γκαμπαερίδης με ποιά ιδιότητα πήρε ημερήσια αποζημίωση για την Ρωσία;

Ο Γκαμπαερίδης με ποιά ιδιότητα πήρε ημερήσια αποζημίωση για την Ρωσία;

Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, επικεφαλής αντιπροσωπείας μελών του δημοτικού συμβουλίου ταξίδεψε στη Ρωσία για ένα συνέδριο που διεξήχθη στην Αγία Πετρούπολη. Στην αποστολή μετείχε ως διερμηνέας, ο Κώστας Γκαμπαερίδης, άνθρωπος των Ρώσων στην περιοχή μας.

Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύθηκαν στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, εγκρίθηκε χρηματικό ένταλμα πληρωμής 1.210 ευρώ για τον συγκεκριμένο και αναφέρονται ως Αιτία πληρωµής: Οδοιπορικά Έξοδα,Έξοδα ∆ιανυκτέρευσης & Ηµερήσια Αποζηµίωση στην Ρωσία. Είναι όμως σε όλους γνωστό ότι ημερήσια αποζημίωση για εκτός έδρας μετάβαση δικαιούνται ΜΟΝΟ οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι επιστημονικοί συνεργάτες και σύμβουλοι καθώς και οι αιρετοί Α΄και Β΄βαθμού.

Ο κ. Γκαμπαερίδης ποιά από τις παραπάνω ιδιότητες έχει και πληρώθηκε και εκτός έδρας ημερήσια αποζημίωση; Και κάτι ακόμα που το έχουμε ξαναρωτήσει και ξαναθέσει. Με εκείνα τα χρήματα που είχε δικαστικά αποφασιστεί να επιστρέψει στην ΤΙΕΔΑ γιατί δεν τα δικαιούνταν(αρκετές χιλιάδες ευρώ) και είχε υποβάλλει έφεση, τί απέγινε; Βγήκε νέα απόφαση που τον δικαιώνει; Τα επέστρεψε; Αν όχι πως γίνεται μετά από όλα αυτά να του πληρώνουν και εκτός έδρας ημερήσια αποζημίωση ενώ δεν την δικαιούται ο άτυπος πλέον “στενός συνεργάτης” του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη;

Κάθε απάντηση δεκτή.

ΕΔΩ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΑΜΠΑΕΡΙΔΗ

ΕΝΤΑΛΜΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΓΚΑΜΠΑΕΡΙΔΗ

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*