Εμπορικός Σύλλογος: Εντυπωσιακή προμηνύεται η «Black Friday» στην Αλεξανδρούπολη

Εμπορικός Σύλλογος: Εντυπωσιακή προμηνύεται η «Black Friday» στην Αλεξανδρούπολη

Εντυπωσιακή αναμένει να είναι την προσεχή Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017 για την αγορά της Αλεξανδρούπολης η «Black Friday», ο εμπορικός θεσμός με την συμμετοχή των καταστημάτων της πόλης ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης, σύμφωνα με την ανακοίνωση του.

Όπως τονίζεται σε αυτήν: “Σύμφωνα με την ειδική έρευνα του Ινστιτούτου της ΕΣΕΕ (ΙΝΕΜΥ), η περυσινή δοκιμαστική εφαρμογή της αποδείχθηκε επιτυχημένη, καθώς συνέβαλε στην αύξηση του τζίρου των συμμετεχουσών επιχειρήσεων και στην τόνωση της αγοράς.

Στο πλαίσιο αυτό ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης επιδιώκει την συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων εμπορικών επιχειρήσεων στην Black Friday ενώ για όσους συμμετάσχουν στην προωθητική ενέργεια, υπενθυμίζει ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς εφαρμόζονται οι όροι και κανόνες της Υπουργικής Απόφασης 56885/19-11-2014 για τις προσφορές και προωθητικές ενέργειες.

Οι επιχειρηματίες που θα συμμετάσχουν θα πρέπει να προσέξουν να αναγράφονται ευκρινώς η παλαιά και η νέα μειωμένη τιμή των προϊόντων και προαιρετικά το ποσοστό της μείωσης σε εμφανή σημεία του καταστήματος και οπωσδήποτε στα σημεία που πωλούνται τα προϊόντα.

Σε κάθε περίπτωση δεν επιτρέπεται η προσφορά ειδών των οποίων η ποσότητα υπερβαίνει το πενήντα (50%) του συνόλου των κωδικών που διαθέτει το κατάστημα και αυτό ισχύει και για την Black Friday.

Η τήρηση των προϋποθέσεων αυτών είναι αυτονόητη ενώ οι κυρώσεις είναι αυστηρές.

ΥΓ. Σημειώνουμε ότι εδώ και μέρες τρέχει σχετική διαφημιστική καμπάνια στην Κωνσταντινούπολη.

Με τιμή,

Ο Πρόεδρος

Χατζημιχαήλ Κωνσταντίνος

 

Η Γενική Γραμματέας

Κουρμπανιάν Βίβιαν