Με εθνικό πένθος και 20 νεκρούς ο Πρωθυπουργός βγάζει σέλφι και βουλευτής του διασκεδάζει στην Πάολα

Με εθνικό πένθος και 20 νεκρούς ο Πρωθυπουργός βγάζει σέλφι και βουλευτής του διασκεδάζει στην Πάολα

Μια τεράστια εθνική τραγωδία ζει η χώρα τις τελευταίες μέρες, με 20 νεκρούς στην Μάνδρα, αλλά την ίδια στιγμή που η Κυβέρνηση κηρύσσει εθνικό πένθος ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κάνει βόλτες στη Σουηδία χαμογελαστός με την υπουργό Αχτσιόγλου βγάζοντας σέλφι, ενώ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, γνωστός πρώην διαιτητής Πέτρος Κωνσταντινέας διασκεδάζει στα μπουζούκια ακούγοντας… Πάολα.

Συμπεριφορές απαράδεκτες, από ένα κόμμα που τόσα χρόνια εκμεταλλεύονταν κομματικά χωρίς ίχνος ντροπής και με αισχρό τρόπο κάθε τέτοια καταστροφή και τώρα προσπαθεί να μεταθέσει ή να αποσείσει τις ευθύνες της. Τόσο η ίδια όσο και η “εκλεκτή” της Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου.

Κανένας δεν λέει φυσικά ότι φταίει αποκλειστικά η σημερινή Κυβέρνηση για όσα τραγικά έγιναν στη Δυτική Αττική. Οι προηγούμενες κυβρνήσεις που δεν έκαναν τα απαραίτητα έργα έχουν τεράστια ευθύνη, αλλά οι νυν κυβερνώντες αντί να σκύψουν το κεφάλι και να επισκεφθούν την Μάνδρα, όπου δεν τόλμησαν να μεταβούν για να δουν στα μάτια τους κατοίκους. ο Πρωθυπουργός βγάζει.. σέλφι χαμογελαστός και ο βουλευτής του διασκεδάζει στα μπουζούκια.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*