Ηγουμένη Ιεράς Μονής Σεϊδανάγιας Συρίας: “Εμφανίστηκε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ και μου είπε να έρθω στην Αλεξανδρούπολη”

Ηγουμένη Ιεράς Μονής Σεϊδανάγιας Συρίας: “Εμφανίστηκε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ και μου είπε να έρθω στην Αλεξανδρούπολη”

Η Γερόντισσα Ακυλίνα είναι  Ηγουμένη στο Παγκοσμίου Ορθόδοξης  Ιστορικής φήμης Μοναστήρι της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της Σεϊδανάγιας πλησίον της Δαμασκού. Η ίδια βρέθηκε πρόσφατα στην Αλεξανδρούπολη και στο εκκλησάκι της περιοχής του Μαίστρου, που είναι αφιερωμένη στη μνήμη του ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ.

Ουσιαστικά έρχεται η Γερόντισσα Ακυλίνα από την Εμπόλεμη – Αιματωβαμμένη και Μαρτυρική  Συρία στην Ελληνική Συνοριογραμμή μας στον Έβρο, στην Αλεξανδρούπολη και στο Πανεπιστήμιο της για ιατρικούς λόγους που εκθέτει η ιδία και  τότε της παρουσιάζεται  κατ’ όναρ ο ΑΓΙΟΣ ΠΑϊΣΙΟΣ στις 7 Οκτωβρίου 2017. Όπως η ίδια υποστηρίζει στο βίντεο που μπορείτε να δείτε, την παροτρύνει ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣνα τον βρει στο « σπίτι του», στο γνωστό εκκλησάκι της περιοχής του Μαίστρου στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης όπου τιμάται  η μνήμη των Αγιορειτών Πατέρων και του ιδίου.

Αυτά μας τα πληροφόρησαν αυτόπτες μάρτυρες και τα είδαμε σε βίντεο που κυκλοφορεί. Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ είναι οικουμενική και ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ αγκαλιάζει και την Συρία. Είναι τόσο ζωντανός ο Άγιος που για να  διευκολύνει την Ηγουμένη Ακυλίνα  στην προσπάθεια ανεύρεσης του   συγκεκριμένου χώρου, της παρουσιάζει το Εκκλησάκι αυτό  μέσα σε ΦΩΣ και  μαζί  τον άνθρωπο που το ανοικοδόμησε,  τον κ. Ανέστη Μαυροκέφαλο λέγοντας της: “Αυτό είναι σπίτι μου. Και αυτό το παιδί μου,  είναι γιός μου. Θα το δεις”, όπως ακούγεται στο βίντεο.

Η συνάντηση γίνεται και τυχεροί όσοι παραβρέθηκαν εκεί σε μοναδικές στιγμές. Μικρά παιδάκια και μεγάλοι άκουγαν από την ευλογημένη αυτή Γερόντισσα που διακονεί την Ιστορική Ιερά Μονή της της ΠΑΝΑΓΙΑΣ Σεϊδανάγιας  που ανοικοδομήθηκε από τον αυτοκράτορα Ιουστινιανό …

 

Πηγή: epanastasilae.blogspot.gr